Şimdi Ara

Yardım edin TELEFON SAPIĞI ARIYORRR !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 4-5 aydır telefonumu sürekli gizli numaradan biri arıyo.. Açıyorum telefonu susuyo..Kapatıyorum bidaha arıyo konuşsana lan şerefsiz dedim susuyo kapattım..Yine arıyo..Böyle böyle 4-5 ay oldu artık telefonu gizli numaralara kapattım ama yine arayabiliyor.. Ne yapmalıyım acil yardım edinn.. Arayan kişinin telefonunu öğrenmenin bi yolu varsa söylermisiniz malum sitelere koyayım da görsün telefon sapıklığını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SovetskiySoyuz(CCCP) -- 18 Ekim 2011; 13:19:36 >

• bi yardım edin yaaa
  • özele kapatınca nasıl arıyo yav, acaba arkadaşın kendi numarasını rehberine gizli numara diye mi kaydetmiş
  • Özeli kapatınca arayamaz. Kapatamamışsındır.

Yok arıyorsa da-ki 4/5 aydır devam ediyor diyorsun- savcılığa şikayette bulun kim olduğunu tespit ederler. Şİkayetçi olursan ceza yer. Olmazsan en azından kimliğini öğrenmiş olursun bi daha arayamaz
  • sağolun arkadaşlar da ben kapattım diye biliyorum yani daha bi saat önce *100# i aradım İşlemler bölümüne girdim.Gizli Numaraya Kapat ' a girdim ve kapattım talebiniz alınmıştır bundan böyle gizli numaralar sizi arayamayacak gibisinden bi mesaj geldi.. ama yarım saat önce yine aradı bu şahıs ve yine susuyor susuyor ve susuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnReyiz

sağolun arkadaşlar da ben kapattım diye biliyorum yani daha bi saat önce *100# i aradım İşlemler bölümüne girdim.Gizli Numaraya Kapat ' a girdim ve kapattım talebiniz alınmıştır bundan böyle gizli numaralar sizi arayamayacak gibisinden bi mesaj geldi.. ama yarım saat önce yine aradı bu şahıs ve yine susuyor susuyor ve susuyor..

Denemek için al evde anne babanın telefonunu kendini çaldır bak açık mı kapalı mı anlarsın.

En garanti yol gir hattın sitesine online işlemlerden özel aramaya kapattır.

Numarası görünüyorsa özelden aramıyorsa(telefonun modeli nedir bilmiyorum ama birt çok telefonla uyumlu) arayanı engelleme diye programlar var. Programı indirip o numarayı ekleyince sizi ne zaman arasa telefonunuz kapalı yada meşgul görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: exe_genesis

quote:

Orijinalden alıntı: SnReyiz

sağolun arkadaşlar da ben kapattım diye biliyorum yani daha bi saat önce *100# i aradım İşlemler bölümüne girdim.Gizli Numaraya Kapat ' a girdim ve kapattım talebiniz alınmıştır bundan böyle gizli numaralar sizi arayamayacak gibisinden bi mesaj geldi.. ama yarım saat önce yine aradı bu şahıs ve yine susuyor susuyor ve susuyor..

Denemek için al evde anne babanın telefonunu kendini çaldır bak açık mı kapalı mı anlarsın.

En garanti yol gir hattın sitesine online işlemlerden özel aramaya kapattır.

Numarası görünüyorsa özelden aramıyorsa(telefonun modeli nedir bilmiyorum ama birt çok telefonla uyumlu) arayanı engelleme diye programlar var. Programı indirip o numarayı ekleyince sizi ne zaman arasa telefonunuz kapalı yada meşgul görünüyor.

Peki anladım bir de hattın sitesine girip kapatmaya çalışacağım.. Yardımların için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yandım ben yardım edin lütfen
    13 yıl önce açıldı
    şarkı arıyorum lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.