Şimdi Ara

Yardım edin ne olur (ticket Hakkında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 66 level priestimi 100 ytl'ye tam satıcaktım ki bir hacker maili değiştirdi. (gizli soruyu nasıl bulduysa)
    Ama şöyle bir durum var çok şükür itemleri kurtarabildim ama (Şifreyi biliyorum) maili değiştiremiyorum,bilet atıyorum adam bigi cevap vermiyorlar.Şifreyi çalanlar sadece pot yapmak için kullanıyorlar çok şükür %1 bile düşmüyorlar.
    MyKol'a giremiyorum "beklemede" diyor,Aktif olmamış Hesap ama girilebiliniyor
    100 Ytl kolay kazanılmıyor bulanım geçiriyorum lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htahsin -- 28 Şubat 2008; 16:18:10 >

• adam mail i degiştirmiştir yani rsenin şifrenin maili xxxx@hot... sa o xxxlolxxx@hot...
    yapmıştır yeni mailden aktive etmemiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Reaky

adam mail i degiştirmiştir yani rsenin şifrenin maili xxxx@hot... sa o xxxlolxxx@hot...

Yani ömür boy alamıyacammı karakterimi,ne kadar saçma
    Lütfen beklediğim cevabı almak istiyorum sizden
  • gizli soruyu kırabılırsen alırsın yoksa unutacan o carı

mail bumu senın.???MSN:gfb-oguzhan91@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisakal1976 -- 28 Şubat 2008; 16:03:00 >
  • mykolada giremiomuşsun o charın üstüne bi bardak soguk su iç eger adamlar aktif ederlerse maili ozman belki alırsın yada adamlar eski haline getirrlerse yoksa umudu kes
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavisakal1976

gizli soruyu kırabılırsen alırsın yoksa unutacan o carı

Tek umudum MSN hack,o maili hackleyebilirsem kavuşucam
    Ne şifre ne mail hiç bir şey değişmiyor
  • o carın mail bumu senın MSN:gfb-oguzhan91@hotmail.com ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Reaky

adam mail i degiştirmiştir yani rsenin şifrenin maili xxxx@hot... sa o xxxlolxxx@hot...

gerçekten varsa öyle aktive etmeden chara gilmek hackerlara gün dogdu hiç bir türlü alamassın o charı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavisakal1976

o carın mail bumu senın MSN:gfb-oguzhan91@hotmail.com ??

Yok onunlla alakası yok hackleyebilen hacklesin bari
    coco333@hotmail.com (bunu hackleyin :P)
  • eger premium alıyorsan surekli ticket atarak durumun bildir.kredi kartı bilgileriyle mail ve gizli soru degisimi istersin yaparlar heralde ama pre yoksa bosa ugrasma ticketla
  • quote:

Orjinalden alıntı: alien23

eger premium alıyorsan surekli ticket atarak durumun bildir.kredi kartı bilgileriyle mail ve gizli soru degisimi istersin yaparlar heralde ama pre yoksa bosa ugrasma ticketla

Bronz Preminium var ama nasıl bir ticket türü seçsem ne desem onlara
    Kro ingilizcesiyle nasıl bir yazı yazsam
  • ticket konusunda bilgim olmadıgı icin malesef yardımcı olamicam ama anlayan 1-2 arkadas vardi basligı parantez icinde ticket konusunda yardım yazarsan daha iyi olur bilgisi olan 1-2 kisi girip yardım edebilir
  • Gecmis olsun.
  • (Favorithusdjur?) soru bu bunu bulursan cevabı tekra senın olur mail oda zor gozukuyor
    bir zaman hac olayları uraştım .
    ama hiç mail haclemedım.
    işin sonuda bırtım
    kimsede uraşacagını sanma o mail için.
    BİR ZAMANLAR.(Hack£r By MaviSakal )

http://www.usuarios.lycos.es/thehouse/foro/phpBB2/index.php?sid=5353b485ac0e254ddbcc7fd1ff036d6a

BU İŞ OKUMUŞ ADAMLARA GÖRE BEN ORTA OKUL MEZUN
    OYUZDEN BIRAKTIM HAC OLAYLARINA
    HEE bir de bir gün gene acıgını buldugum bır wep sayfası vardı.
    büyük bir firma bende benı işe alırlar dıye wep sayfanızda acık var demıştım msn oranı dominator konuştum. ve bana nededi kac dıl bılıyorsun .:) 1 dil oda türkçe. adam güldüü. 4 dil istiyor....vs....

• geçmiş olsun kardeş bence o chardan hayrı kes
    charinin 3 gizli sorularini biliyorsan charin sifresinide biliyorsan gir değiştir mail i ve sifresini :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

geçmiş olsun kardeş bence o chardan hayrı kes
    charinin 3 gizli sorularini biliyorsan charin sifresinide biliyorsan gir değiştir mail i ve sifresini :D

Herşeyi biliyorum ama MyKol açılmıyor
  • Unut sen o Chari.
  • Söylediklerine göre unut sen o char gitmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.