Şimdi Ara

yardim edin lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün benim telefonuma ilk önce yasal uyarı olarak imei kodunuz klonlanmıştır 18 martta kapatilacaktir vs.diye bir mesaj geldi orijinal telefon oldugu halde?. Yaklaşık 3 saat sonrasında hattıma telefonunuz aramalara kapatılmıştır diye bir mesaj daha geldi. Faturamı ödedim ona rağmen kimseyi arayamıyorum kesinlikle. Bu nasıl iş ben anlamadım Turkcell servislerini aradığımda bile hattınız aramalara kapatılmıştır diyor. Farklı bir numaradan arıyorum müşteri temsilcisindeki adam benimle dalga geçer gibi kendi numaranızdan arayın buradan sorduğum sorulara cevap alamıyorum diyor. Kendi sesi bana gelmediği için sorularını anlayamadım ve yüzüme kapatıldı telefon. Yardimci olun lutfen nasil acicam hattimi aramalara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell ile ilgili bir durum değil. Hattınızı başka telefon ile kullanabiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen imei numaranız başka bir cihaza kopyalandi.

• Arkadaslar beni arayabiliyorlar.ben arayamiyorum. Telefonu nasil kurtarabilirim nasil eskisi gibi kullanabilirim

• faturayla operatörüne git bu arada şikayetvar, tüketici hakem heyeti ve btk dan şikayet et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.