Şimdi Ara

yardım edin çok kötüyüm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir süredir kick boks yapıyordum lisansım da vardı yakında turnuvalarda baslıyacaktı cok büyük hedeflerim vardı ama pazartesi 3. kez kolumu kırdım ;( 3üde aynı kol ve bilek olduğu için 4.nün çok tehlikeli olabilceğini söylediler ve bırakmam gerektiğini söylediler bu sporu çok kötüyüm şuanda hocamda izin vermiyor artık iyiliğim için ne yapmalıyım baska hangi sporla uğrasabilirm bunu unutmak için;(

• her üçünü de kick boks yaparken mi kırdın ?
    bazı yerlerde sporcuları müsabakalara hazırlamak için aşırı yükleniyorlar sonra da sporcunun kolu bacağı kırılıyor. memlekette spor eğitimi anlayışı henüz tam oturmadı. oturması için de baya bir zaman geçmesi gerekecek.
    bence daha fazla zorlama
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

her üçünü de kick boks yaparken mi kırdın ?
    bazı yerlerde sporcuları müsabakalara hazırlamak için aşırı yükleniyorlar sonra da sporcunun kolu bacağı kırılıyor. memlekette spor eğitimi anlayışı henüz tam oturmadı. oturması için de baya bir zaman geçmesi gerekecek.
    bence daha fazla zorlama

hayır sadece bu sonuncu kick boksta kırıldı diğerleri normal kazalarda oldu ama 3üde sol kol bilekten bilekte en sağlam olması gereken yer bizde ters vgelirse hemen kırılabilir dediler artık çok güçsüzleşmiş;(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilit
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.