Şimdi Ara

Yardım edin çok ihtiyacım var!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir aydır telefon araştırdım en nihayet lg g2 almaya karar kıldım fakat sonra aspend p7 gördüm şekil kamera ekran, incelik, itibariyle hoşuma gitti..hangisini almalıyım aldığım zaman pişman olmak istemiyorum açıkçası..lg g2 bazı serilerde problem oluyormuş, kitkata sıkıntı çekenler olmuş..arkadaşlar yardım edin beynim ağrıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• P7 tamam güzel cihaz,ama işlemcisi her oyuna uyumlu değil ve arada hafif buglar yaşandığı söyleniyor.Huawei kullanıcıları en çok destek ve güncelleme den şikayetçi. LG G2 almanızı öneriyorum.Son serilerde 405k ve 406k'da bu tur sorunlar yok.

• Peki hangi seri olduğunu nerden anlarız ??

• quote:

Orijinalden alıntı: kalhammm

Peki hangi seri olduğunu nerden anlarız ??

Satıcıdan öğrenebilirsiniz.

• acıkcası nexus ve dıscovery fanboylaını karalamalarına kanmamak gerek 8 aydır kullanıyorum memnunum G2 ayrıca dedıgın cıhazlara gore cok daha cazıp G2
  • Aspend p7 ekranı çok canlı ve tasarımı çok cazip geliyor..birde çok iyi foto çekiyor, kısaca şekil telefon ..g2 çok ısınma sarı leke problemleri varmış birde kitkat yaramamış diyorlar !!

• quote:

Orijinalden alıntı: kalhammm

Aspend p7 ekranı çok canlı ve tasarımı çok cazip geliyor..birde çok iyi foto çekiyor, kısaca şekil telefon ..g2 çok ısınma sarı leke problemleri varmış birde kitkat yaramamış diyorlar !!

Sans isi,forumda son alanlardan hic duymadım.Sorunu alan yazıyor zaten, olmayan kullanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki abiler bn oyun oynamıyorum sadece interneti kasmasın bana yeter..oyun değil de internet cihetini nazara alınca lg g2 mi Asccen'de p7 mi??

• g2 alınır bence.
  • Ikiside uzmez ama ben olsam p7 alirim.Arkadasimin basindan bir olay gecti o an benim icin cok buyuk bir eksi oldu g2 icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir olay hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.