Şimdi Ara

yardım edin çıldırcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işlemci çok ısınıyor youtubede bile video izlerken pc kapanıyor normalde 20 derece önceden dgen vardı sildim noldu anlamadım hemen kapanıyor işlemci amd 64 x2 4400+ 2.3 ghz 2 gb ram amd radeon hd 2600 pro 1275 mb

yardım edin çıldırcam

• Bi termal macun yenilesene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: svaaa

Bi termal macun yenilesene

termal macun yok :D ama içine adam koydu :D
  • bu oldu :D
     yardım edin çıldırcam yardım edin çıldırcam

• quote:

Orijinalden alıntı: extradarbe

bu oldu :D

Üstüne yumurta kır pişir o nasıl bir sıcaklıktır öyle Termal macunu yenileyin zamanı gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: milesbroke

quote:

Üstüne yumurta kır pişir o nasıl bir sıcaklıktır öyle Termal macunu yenileyin zamanı gelmiş.

Termal macunum yok fakirim pc yi topladığım pc ciye gitcem mk 1 ay zor oldu sanırım :D

• quote:

quote:

Üstüne yumurta kır pişir o nasıl bir sıcaklıktır öyle Termal macunu yenileyin zamanı gelmiş.......................................

fan 3609 rpm ile dönüyo kapağı açık böle kapağı kapalı olsa şimdi 300 dereceydi :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • extradarbe E kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarcı daha çok para alır macunu kendiniz alın ve sürün. Ama ne olursa olsun fırın gibi olmuş başka bir terslik mi var acaba.
  • macun sart dedik sana
  • Sensorlerde problem oldugunu dusunuyorum islemci o sicaklikta calistigini hic gormedim dogrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Abo 122 derece nedir sobadan sıcak. Acilen ya termal macun sürün yada farklı bi işlemci soğutucu alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Sensorlerde problem oldugunu dusunuyorum islemci o sicaklikta calistigini hic gormedim dogrusu

Yok çalışan var ama en üst overclock değerlerinde extrem soğutucularla o sıcaklıkta kalıyolar normalde yanar gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi geri gotur yada biosu guncelle çunki anakartın termometresi bozulmuş 122 dereceye gelemez ki işlemciler 105 dereceden sonra otomatik olarak kendini kapatır.hem mantıklı dusunsene 122 dereceye gelse işlmeci, işlemcinin kimyası bozulur içi erir.yada aşırı ısıdan anakart zarar gorur.

• bu işte bi iş var hocam anakartlar genelde 80 dereceye geldi mi sistemi kapatır. termal macun yok diye bir bahane olamaz, macunsuz soğutma olmaz. yani metalli soğutmalarda. bir an önce termal macunu yenileyin ve sistemi kesinlikle çalıştırmayın çok riskli. öyle dandik beyaz macunlardan da almayın, tabi hiç olmamasından iyidir ama. thermaltakein şırınga şeklinde macunları var gri. soğutucunun üstündeki fanı temizleyin soğutucunun metalleri arasında toz kalmasın. soğutucunun işlemcinin üstüne tam oturduğundan emin olun. öte yandan anakartın biosunu güncelleyin. bazı kasalar vardır kapağı kapalı olduğunda daha iyi soğutur çünkü onların iyi hava sirkülasyonları vardır. hava sirkülasyonu açısından yapabileceğiniz bir şey varsa (fan falan) bir de onları sağlayın bakalım ne olacak

• quote:

quote:

quote:

Termal macunum yok fakirim pc yi topladığım pc ciye gitcem mk 1 ay zor oldu sanırım :D

Konu başlığınız forum kurallarına aykırı.
    Ayrıca kısaltmada olsa küfür etmeyiniz. Siz kısaltsanızda millet ne demek istediğinizi anlayabilecek kapasitede. Bu forumu kullanan bayanlarda var, ki bayanların olup olmaması yine birşeyi değiştirmez...

• senin soğutucu boşta sallanıyor olmasın?
  • DGMI kullanıcısına yanıt
    İnsanları yanlış bilgilendirme 80 derece değil 105 ila 110 derece arsında kendini kapatır.forumda birçok kişinin pcsi 80+ üzerinde çalışıyor ne yani onlarınki sürekli kendinimi kapatıyo tabiki hayır.😠

Bu arada dediğim gibi termometresi yani usıyı olcen devre vs bozulmuş veya sorun olmuştur.bios pilini çıkar 10sn sonra geri tak olmazsa biosu güncelle gine olmasa yakındaki servise ver yapsınlar anakartı.

• Aklıma bi'şey geldi soğutucunun ayakları iyi oturmuşmu diye bir bak bitanesi bile çıkık olsa etki eder. Yada soğutucuyu çıkar tekrar tak.

• ben yanlış bilgi veriyorsam sen de yanlış bilgi veriyorsun benim anakartım 80 derecede kapatıyor ne olacak acabaa senin dediğin gibi 105 derecede kapatan bir anakarta sahip mi arkadaş kullandığı işlemci belli
  • DGMI kullanıcısına yanıt
    Sallama hiç bi anakart 80de kapamaz hiç rastlamadım nedense 80 de kapatan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.