Şimdi Ara

Yardim Edin Arkadaslar, Maalesef DOLANDIRILDIM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
8.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugüne özel bişey mi var, bu kaçıncı dolandırıldım diye konu açılışı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın adını soyadını ifşa edin hocam, başkalarınında canı yanmasın. Çok geçmiş olsun, mesajlarınızı ve bütün yazışmalarınızı içeren bilgilerle emniyete yada savcılıga başvurabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilekçe yazdım. Dekont, ilan ve telefon numaralarını ekledim. Hukukçu ve bankacı arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size kimse zorla ve tehdit ile para yollatmadığı için bir sonuç çıkmaz. Kendi elinizle yolladınız ve rızanızla gönderdiniz. Müracaat savcısı ile görüşün ama dava bile açacağını sanmıyorum Savcının. Geçmiş olsun , ağır bir ders olmuş...
  • serhatmirkelam S kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız. Ama borçlar hukuğuna göre karşı taraf edimini ifa etmedi. Ortada bir yazılı sözleşme yok. İlan davet hükmünde ve benim para yollamam da kayıtlı belgeli. Burdan bir yorumla sonuç çıkmaz mı hocam. Ben de araştırma yapıyorum. Kendim bulmaya çalışıyorum en başta. Şimdi ilk önce şubeyi tesbit etmeye çalışıyorum. Bankacı arkadaşım. Tanıdık bulursan garantide hesap dökümünü bulabilirsin dedi. Teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden.com bile bas bas bağırıyor, kapora yollamayın diye. Eğer siz kapora yaptıysanız bu sizin hatanız.

    Tabi adamın yaptığı şeyi haklı görmüyorum, yasal yollara baş vurmanızı öneririm.
  • turkmeneren T kullanıcısına yanıt
    Açıklamayı okuyun lütfen ya. Böyle şeyler kimsenin başına gelmesin diye de derdimi paylaştım. Hata evet hata başvurular da yapıldı. İçi dolu şeyler söyleyin lütfen. Ekstra bir bilgi bir yardım arıyorum. Soğuk suyumu da içtim bir sürahi. Utanıp da saklamadım kimseden. Tecrübe hatalarla olgunlaşıyorsa, tecrübe edinmek için sosyal ortamda paylaşıyorum ben de. Adam iş arkadaşalrımı sayıp güzel muhabbet edince boşluğa girip yolladım. Geri alamadım eftyi. Yoksa aç gözlülükten cahillikten gitmedi para. Her gün mesaj mail uyarı haberler görüyoruz tabi ki ama bu yöntemi hiç görmedim ben. Eftyi geri alıp arkadaşımı arayacaktım son anda düştü jeton ama olanlar oldu. Lütfen rica ediyorum azar çekmek isteyen düz konuşup soğuk soğuk nasihat etmek isteyen arkadaşlar varsa bir şeyler yazmasın. Teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun garantide arkadaşım var ama oda izinli şuanda yardımcı olmak isterdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın canı yanmış bir ders almış zaten bazı yorumlara bakıyorum sinir olmamak elde değil.bu kadar yermemin ne anlamı var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun. Garantiden herhangi birinin o bilgileri size vermesi de yanlış olacak. Çünkü hesap bilgileri kişiye özeldir üçüncü kişilerle paylaşılması suçtur. Polise gitseniz de birşey olmaz kanıtlayamazsınız. Elinizde yazılı bir belge yok sadece dekonttan da yorumlama ile ceza verilmez. En basitinden bana borcu vardı ödedi şimdi kıvırıyor der, sonuçta siz parayı kendi isteğiniz ile adamın ismine göndermişsiniz.
  • theycantmeasureheart kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum o şekilde bilgi edinmek yanlış olacak ama başka çare de yok. Ben gerçekten bin lira derdinde değilim o parayı kazanırım çok şükür yine. Böyle pisi pisine nasıl kandım, millet de kanmasın, bu şerefsizler yakalansın derdindeyim. Kısmet artık uğraşcağım kadar uğraşırım. Mübarek cuma günü... Milletten topladığınız o para kefen paranız olur inşaallah. Haram zıkkım olsun, bir hayır görmeyin o paradan!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesap kimin adına ise oradan yürümen gerekecek. Bilgileri elde edersen ulaşabilirsin.
  • Yorumları okuyunca aklıma hırsızın hiç mi suçu yok fıkrası geldi. Pes doğrusu. Senin hatan diyenler, aynı durumla karşılaşsaydı emin olun "benim hatamdı" demez ortalığı ayağa kaldırırdı.

    Yapmanız gereken yazışmalar, dekont vs ne kadar delil döküman varsa toplayıp dava açmaktır. Ben olsam avukat vs masrafı 2-3 bin ₺ bile çıksa o elemanın ceza alması için her yolu denerdim. Sizin de hatanız var elbet ama "hatalıydım buda ders oldu" diye yaklaşmayın hakkınızı sonuna kadar arayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlanda verdikleri numara başka birinin çıktı. Pek inandırıcı gelmedi karşı taraf. Şebeke üzerin den kapalı ama watsapp araması açık. Sıradan bir vatandaş açtı aramayı. Saydum sövdüm. Sen beni arayan 10 . Kişisin dedi. Bıktım artık. Bu numarayı savcıya verdim dedim. Ver dedi zaten ben şikayetçiyim dedi. Yedek hat çıkarıp numarayı klonlamışlar gibime geldi??? Bakalım daha ne çıkacak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imperiOsus kullanıcısına yanıt
    Hocam IBAN'ı özelden paylaşma şansın var mı? IBAN üzerinden şubeyi öğrenmeye çalışabilirsin.
  • Hocam eğer ki e-mail ya da sahibinden yoluyla mesajlaşmışsanız ve kayıtlıysa ve ne için para gönderileceği ne kadar kapora yatacağı bu mesajlarda belirtilmişse ve sahibinden.com üzerinde ilgili linki kopyalamışsanız (mümkünse erişim saat ve tarih bilgileriyle) ve o gün o ilanın ekran görüntüsünü almışsanız dolandırıcılıktan işlem yapılabilir diye düşünüyorum. ama eğer linkini kopyalamamış ekran görüntüsünü almamış adamla yazı yoluyla hiç iletişime geçmemişseniz sadece dekonttaki açıklamayla işlem yapılacağını sanmıyorum. bazen bir anlık dalgınlıktan yararlanabiliyor bu dolandırıcılar. geçmiş olsun gerekli şikayetleri yaptıktan sonra bu konuyu unutmaya çalışmanız daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSarikoc03 M kullanıcısına yanıt
    IBAN Garanti Aydın/Söke şubesi. Para hareketlerini bulmak lazım. Çiler KÜÇÜLOĞLU diye bir kadının hesabı. 41 yaşında boşanmış. 30 kereden fazla kredi başvurusu yapmış. Verdiği cep numarası kapalı. Bir adres tespit ettik. Polis gider mi o adrese sadece benim şikayetimle bilmiyorum. Ben kendim gitmeyi düşünüyorum açıkçası.

    Hocam şube yetmez ki, dolandırıcı da başka bir hesaba internet şubesinden muhtemelen eft yapmıştır. Garantiden birini bulamadım daha, varsa yardım etsin lütfen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufd84 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam elimde sadece dekont ve cep numaraları var. Bir de ilanın ekran görüntüsü. Bunların yeteceğini sanmıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bak bi yanlış yapmışsın eleştirmek bize düşmez fakat hala aynı yanlışa devam ediyorsun kötü niyetli biri kanına girse forumdan can havliyle ona da kanacaksın korkmayın bukadar avukattan,doktordan yurdum insanının temel problemi gidin profesyonel yardım alın malesef yeri burası değil burda vaktinizi boşa harcıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan sinirlenmeyeyim diyorum. Nasıl yorum bunlar arkadaş. Yapmasaydın etmeseydin. Madem öyle, yorum yazma geç git. Post mu kasıyorsunuz?

    Ben yıllardır savcılıkta çalışıyorum, insanın boşluğuna denk gelip dolandırılabiliyor. Konu açmıştım ama şimdi mobildeyim. Benzer şekilde beni de dolandırdılar ve diyorum, 10 yıldır savcılıkta çalışıyorum. İnsanın boş anı oluyor gerçekten ..

    Arkadasım dekontla birlikte müracaat savcılığına gideceksin. Eskişehirdeysen yardımcı olmaya çalışayım. Telefonda görüştüğün kişi ve hesabına paranın yatırıldığı kişi ikisi de suçlu. Kendi rızanla göndermişsin diyenlere aldırma, şayet anlattığın gibiyse birebir bu dolandırıcılık sucudur. Banka hesabı olan kişinin tüm hesaplarına bloke koydurmayı talep edeceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.