Şimdi Ara

Yardım Edin Acil :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün ''O&O SafeErase'' programını yükledim çalıştırdım . Sonra onu ayarlayıp bilgisayara reset attım bir ekran çıktı orda %100e kadar doldu yaklaşık 2.5 saatte sonra bilgisayar yeniden başladı . Bilgisayarın ekranında ''Reboot and Select proper Boot device
    or Insert Boot Media in selected Boot device.'' yazıyor açılmıyor yardım edin . Şuan Hesap Makinesinden giriyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: panter900

Arkadaşlar dün ''O&O SafeErase'' programını yükledim çalıştırdım . Sonra onu ayarlayıp bilgisayara reset attım bir ekran çıktı orda %100e kadar doldu yaklaşık 2.5 saatte sonra bilgisayar yeniden başladı . Bilgisayarın ekranında ''Reboot and Select proper Boot device
    or Insert Boot Media in selected Boot device.'' yazıyor açılmıyor yardım edin . Şuan Hesap Makinesinden giriyorum :(

Selam
    Hangi sistemin kurulu olduğunu yazmamışsınız ama ben Windows 7 kurulu olduğunu var sayarak şunu yapmanızı tavsiye ederim.
    Win7 DVD'sini bilgisayarınıza takın ve onunla boot ettikten sonra, Dil ve klavye ekranı sonrasında gelen 2. ekrannın sol altında onarma ile lgili yazan bir satır yazı vardır. Oraya tıklayarak başlangıç onarma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Şayet olmamışsa, aynı yöntem 2. defa hâttâ 3. defa deneyebilirsiniz. Mutlaka boot bölümü tamir edilecektir.
    Kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.