Şimdi Ara

Yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel pentium 4 cpu 3.06 GHz 1.5 GB ram Nvıdıa GeForce FX 5500 bu sistemin kaldıra bileceği zevkli oyun bilen varmı beyler bayadır arıyorum amam bulamadım yardım bu arada 256 mb ekran kartı

• O sistemle, FX 5500'lü haliyle de, oynayabileceğiniz bir sürü efsane oyun mevcut. Dilerseniz, özellikle ilgilendiğiniz türleri yazın, daha kolay öneri yapalım.

Bu arada, o sisteme FX 5500 hiç gitmemiş. Çok düşük bir ücret ödeyerek ikinci elden başka bir ekran kartı almanızı öneririm. Bir Radeon 9550 bile alsanız hele Dx9 oyunlarda çok ciddi avantajlar yaşayacakken, düşük ücretle Radeon 9550'den katlarca iyi kartları da alabilirsiniz. O sistemle, 2005'te çıkmış üst-uç seviye kartlar bile gayet kullanılır.
    Özellikle 2003-2004 döneminden itibaren çıkmış pek çok efsane oyunu da FX 5500 yüzünden ya zayıf grafiklerle oynamak zorunda kalacaksınız ya da oynayamayacaksınız bile.
  • verdiğin bilgiler için teşşkür ederim acaba geforce 9500 gt alsam 128 bit 1gb alsam iyi oyun kalitesi yaşıyabilirmiyim
    ama anakartıma uyumlu olduğunu bilmiyorum nasıl öğrenebilirim
    bu arada rpg strateji tarzı oyun olsa daha iyi olur
  • arkadaslar....
    persa prensı (warrıor wıthın) yukledım acılmıyor.!!!! readme baska dılde yazılmıs okunmuyor. dıreckx yuklu. cd ıle de calısmıyor. bılgısayarım w7 yuklu !!! aceraspıre 5738zg. lutfen yardım edın.!!!! acemılık ıste
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.