Şimdi Ara

yardım ediiiiin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hemen konuya giriim.maksimum 15.000 tlye station wagon bi araba bakıorum acil ayrıca nalbur dükkanım var oradada kullanıcam yani bi 600 700 kg yük taşıması gerekiyor ne tavsiye edersiniz birde wolksvagen polo sw nasıl bi arabadır parçası pahalı diye duydum ama bilen arkadaslar lütfen yardım edin bana :)

• marea sw işini görür üstelik ucuz.
  • dacia al. dacia logan MCV
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukilhan

dacia al. dacia logan MCV

+1
  • dostum sen otomobil degil panelvan tarzı birşey bak o zaman bence. hyundai h100 ya da benzeri mistsubishi modelleri. Otomobil bu yük aracı değil. yük aracı almalısın en uygun
  • arkadaslar yorumlarınız için teşekkür ediorum, yani benim için dış görünüş daha önemli aslında dükkanda okadar kullanmayacım arada depodan ürün taşıma işlemi yapıorum oyüzden öyle doblo tarzı arabalar benim için gereksiz olur, benim istediğim şöle sw binek aile arabası olsun ama bagajınıda arada kullanabiliim . bi kaçtane araba buldum,kia rio sw,fiat stillo sw,opel astra sw,chevrolet rezzo,marea sw, wolksvagen polo sw, sizce alınabilecek en uygun araba hangisi aralarından şimdiden çok teşekkür ederim ...
  • Uyguna fiyata konforlu geniş servis ağı ve bol yedek parça istiyorsan marea sw alabilirsin.Temiz kullanılmış olanı dikkat edin çok ucuz olanı değil temiz olanı alırsanız rahat edersiniz.Bende yeni aldım sedan olanı çok şükür memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.