Bilgisayarımı açıyorum ya 15 yada 30 dakika sonra şöyle mavi bir ekran çıkıyor bu sorun neden olabilir ve nasıl düzeltile bilir bilgisayarım daha 1 haftalık
SORUN şu:
Bir sorun algılandı ve bilgisayarın zarar görmesini önlemek için kapatıldı. Bu,Durdu hatasını ilk görüyorsanız bilgisayarınızı yeniden başlatın.Bu ekran yeniden çıkarsa aşağıdaki adımları izleyin: Yeterli disk alanınızın olduğundan emin olun .Dur iletisini de sürücü tanımlanmıssa,sürücüyü devre dışı bırakın ve ya bir sürücü güncelleştirmeyi deneyin. Donanım satıcınızdan BIOS güncellesitmesi olup olmadığını öğrenin önbellekleme ve gölgeleme gibi BIOS bellek seçeneklerini devre dışı bırakmayı deneyin.Bileşenleri kaldırmak veya devredışı bırakmak için Güveli Mod kullanmanız gerekirse ,bilgisayarınızı yeniden başlatın Gelişmiş başlatma seçeneklerinde F8 tuşuna basın ve sonra Güvenli Mod u seçin. Teknik Bilgiler: ***Stop:0x0000008E (0xC0000005,BF286CFD,0x8218BEB0,0x00000000) ***nv_disp.dll-Address BF286 CFD base at BF012000,Datestamp 439abe39
Fiziksel belleğin dökümüne başlanıyor. Fiziksel bellek dökümü tamamlandı. Daha fazla yardım için sistem yöndeticinize veya teknik desteğe başvurun
arkadaşlar yarım edin ltf acil
arkadasim hata mesajinda ustte "BAD_POOL_CALLER" yada bunun gibi benzer bi mesaj yok mu? varsa onu yazman yeterli. Bilgisayar acilirken F8 tusuna basili tut bi menu ciktiginda Bilinen En son Iyi Ayarlari sec.
ekran kartın cok ısındıgı icin sistem kapanıyor
quote:
Orjinalden alıntı: simonee
ekran kartın cok ısındıgı icin sistem kapanıyor
ewt bende oyle dusundum
kasanın yan kapaklarını ac fanları temızle
ekran kartımmı 256 MB PALİT GF FX 5500 ya of saolun bi denicem olcakmı bakalım
arklar bilgisayar 1 haftalıık eski bigisayarda 3 yıl temizlemedim saolun bi temizlem fanları Hay ben C**per ın yapcagı biligisayrı
guvenli moddan giris yap bilgisayarimi sag tikla ozelliklere gel. GElismis sekmesini tikla performans altinda ayarlara tikla. Tekrar gelismis. Degistir butonu tikla. Seceneklerden Disk Bellegi dosyasi yok bunu isaretle ve bunu sahip oldugun butun suruculer icin yap. Sorun kalmaz