Şimdi Ara

Yardım ederseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı açıyorum ya 15 yada 30 dakika sonra şöyle mavi bir ekran çıkıyor bu sorun neden olabilir ve nasıl düzeltile bilir bilgisayarım daha 1 haftalık

SORUN şu:

Bir sorun algılandı ve bilgisayarın zarar görmesini önlemek için kapatıldı.
    Bu,Durdu hatasını ilk görüyorsanız bilgisayarınızı yeniden başlatın.Bu ekran yeniden çıkarsa aşağıdaki adımları izleyin:
    Yeterli disk alanınızın olduğundan emin olun .Dur iletisini de sürücü tanımlanmıssa,sürücüyü devre dışı bırakın ve ya bir sürücü güncelleştirmeyi deneyin.
    Donanım satıcınızdan BIOS güncellesitmesi olup olmadığını öğrenin önbellekleme ve gölgeleme gibi BIOS bellek seçeneklerini devre dışı bırakmayı deneyin.Bileşenleri kaldırmak veya devredışı bırakmak için Güveli Mod
    kullanmanız gerekirse ,bilgisayarınızı yeniden başlatın Gelişmiş başlatma seçeneklerinde F8 tuşuna basın ve sonra Güvenli Mod u seçin.
    Teknik Bilgiler:
    ***Stop:0x0000008E (0xC0000005,BF286CFD,0x8218BEB0,0x00000000)
    ***nv_disp.dll-Address BF286 CFD base at BF012000,Datestamp 439abe39

Fiziksel belleğin dökümüne başlanıyor.
    Fiziksel bellek dökümü tamamlandı.
    Daha fazla yardım için sistem yöndeticinize veya teknik desteğe başvurun

arkadaşlar yarım edin ltf acil

• arkadasim hata mesajinda ustte "BAD_POOL_CALLER" yada bunun gibi benzer bi mesaj yok mu? varsa onu yazman yeterli. Bilgisayar acilirken F8 tusuna basili tut bi menu ciktiginda Bilinen En son Iyi Ayarlari sec.
  • ekran kartın cok ısındıgı icin sistem kapanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: simonee

ekran kartın cok ısındıgı icin sistem kapanıyor

ewt bende oyle dusundum

kasanın yan kapaklarını ac fanları temızle
  • ekran kartımmı 256 MB PALİT GF FX 5500 ya of saolun bi denicem olcakmı bakalım
  • arklar bilgisayar 1 haftalıık eski bigisayarda 3 yıl temizlemedim saolun bi temizlem fanları Hay ben C**per ın yapcagı biligisayrı
  • guvenli moddan giris yap bilgisayarimi sag tikla ozelliklere gel. GElismis sekmesini tikla performans altinda ayarlara tikla. Tekrar gelismis. Degistir butonu tikla. Seceneklerden Disk Bellegi dosyasi yok bunu isaretle ve bunu sahip oldugun butun suruculer icin yap. Sorun kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaptım tüm sürücülerde yaptım bunu saol arkadaşim
  • rica ederim dostum peki sorun cozuldumu ?
  • kasanın fanını temızledıkten sonra sorun cozulmedımı ???
  • serji önerdiğin yöntemi yaptım olmadı mecburen kasanın fanını temizlicez bakalım olacakmı ssaaaoolllun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.