Şimdi Ara

Yardım ederseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Bu uydu alıcıları konusuna çok yabancıyım. ilk defa bir receiver alacağım.
    öğrenmek istediğim, kartlarını takınca hem digiturk, hem dsmart hemde uydu alıcısı olarak kullanabileceğim bir kutu varmı?
    varsa ne önerirsiniz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eudimonia -- 6 Nisan 2008; 13:13:12 >

• Digitürk'ü (sadece Lig Tv) modül kartı ile izleyebilirsin fakat Dsmart'ı modül kart ile değil ancak Dsmart uydu alıcısı alarak izleyebilirsin.. Hem Digitürk hemde Dsmart'ı beraber izlemek istersen bir Dsmart uydu alıcısı ve Digitürk modülü alman lazım, bu şekilde ikisinide izleyebilirsin.. Ama Digitürk'te Lig Tv den hariç film kanallarını falan da izlemek istiyorsan o zaman ya sadece Digitürk yada sadece Dsmart tercih etmen gerekli..
  • saol arkadaşım
    peki dsmart uydu alıcısı ile sadece dsmarta ait kanallarımı izleyebiliyorum yoksa, diğer uydu yayınlarınıda yakalayabiliyormuyum.?
  • Dsmart ta normal uydudaki kanallar (Show, Atv, Star gibi) ile Dsmartın kendine ait olan kanalları izleyebilirsin..
  • ücretli platform tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eudimonia

saol arkadaşım
    peki dsmart uydu alıcısı ile sadece dsmarta ait kanallarımı izleyebiliyorum yoksa, diğer uydu yayınlarınıda yakalayabiliyormuyum.?

D Smartın kanalları haricinde ancak D Smart reaceverındaki kanal sayısı kadar olanı izleyebiliyorsunuz.Mesela atıyorum hotbirdte 700 kanal var fakat sizin cihaza 100 veya 200 kadarını ekleyebiliyorsunuz diye biliyorum.Fakat bu forumlardaki duyumlarımdan .Tam emin değilim yani ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 6 Nisan 2008; 22:36:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.