Şimdi Ara

yardım ederseniz sevinirim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim tarifem mobil öğrenci ve 100 kntr yüklediğimde 100 sms geliyo.normalde mesj gönderirken sms ten gitmesi gerekiyo ama benim kntrden gidiyo ve hiç sms leri kullanamıyorum.1 ay sonrada tamamen hiç kullanamadan smsler gidiyo.ne yapmam lazım bunu düzeltmek için???

• o beleş mesajlar ya sadace avea içi ya da sadece tarife içi üle bişi var ondan olabilir hep başka bi hatta(turkcell vs)msj atıosan ondandır
  • o mesajlar sadece ave ya gönderilebiliyor. diğer operatörlere geçerli değil yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: rüya@

benim tarifem mobil öğrenci ve 100 kntr yüklediğimde 100 sms geliyo.normalde mesj gönderirken sms ten gitmesi gerekiyo ama benim kntrden gidiyo ve hiç sms leri kullanamıyorum.1 ay sonrada tamamen hiç kullanamadan smsler gidiyo.ne yapmam lazım bunu düzeltmek için???

arkadaşlarında söylediği gibi o sms haklarını avea içi için yaptılar.telsim, turkcell falan atarsan normal kontoründen düşer.
    smslerin gitmemesi için kontorü yükledikten sonraki 1 ay içinde o sms haklarını bitir derim yoksa istesende istemesende geri alıyorlar.Geçen gün benim 76 sms hediyem vardı 1 ay dolmuş aldılar hepsini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.