Şimdi Ara

Yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xigmatek 12 cm lik fandan 2 tane aldım. Bir tanesini harddisk in olduğu yere bir tanesini de kasanın arka girişine bağladım. Zaten bir tane de kasanın içinde 12 cm lik fan vardı. Onu da kasanın kapağına monte ettim. Sorum şu Wacth Dogs oyunu oynarken ya öndeki fan ısınıyor aşırı çalışmaktan yada harddisk 12 lik fan harddiski soğutma da zorlanıyor sanırım. Kasa içi çok dar olduğu için harddisk in olduğu yerin arkasına fan takma şansım yok. Ne yapabilirim harddiski soğutmak için. Daha büyük fanları da takacak vida yeri de yok maalesef.
    Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler...

• Harddisk soğutucusu diye bir şey buldum ama nasıl montaj edileceğini bulamadım işe bak

montajını buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsnbc -- 26 Ağustos 2014; 0:29:15 >

• senin yaptığın başlı başına bir hata zaten usb girişlerini fanlarla doldurmuşsun buda bilgisayarına yük demek
    bence sen bilgisayarını yükünü azalt
    birtane yan kasa fanı alsan daha faydalı olur
     Yardım eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan210878

senin yaptığın başlı başına bir hata zaten usb girişlerini fanlarla doldurmuşsun buda bilgisayarına yük demek
    bence sen bilgisayarını yükünü azalt
    birtane yan kasa fanı alsan daha faydalı olur
     Yardım eder misiniz?

usb değil hocam kasa fanları. Normal kasa fanı.

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.