arkadaşlar codec nedir bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? bununla ilgili bir konu bulamadım veya siteyi çok kullanmayı bilmediğim içinde bulamamış olabilirim codec bileşeni gerekiyor dediğinde bilgisayara (windows 8) program indirdim ama bilgisayar açmıyor bir kaç program denedim ama program kurulmuyor ayrıca bilgisayara hiç bir programı kuramıyorum antivürüs dahil neden olabilir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Codec dijital ortamda kullandığımız video ya da ses dosyalarını sıkıştırma ya da açma işlevini yerine getirir.Ucretsiz K lite codec kullan.cok kullanisli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
teşekkür ederim k lite codec indirdim fakat bilgisayar açmıyor
windows aktifleştirme yapılmamışsa bir süre de geçmişse program kurmaya izin vermeyebilir. windows aktif mi ona bakın.
MaDMaxiBo
kullanıcısına yanıt
aktif olup olmadığına nerden bakabilirim? bilgisayar bilgim sıfırda
bilgisayarım simgesine sağ tıkla, özellikler i seç. en altta windows etkinleştirme diye bir not olur.
windows 8 orjinal mi ? laptop mı yoksa masaüstü bilgisayar mı ?
MaDMaxiBo
kullanıcısına yanıt
windows etkinleştirildi yazıyor onda bi sorun yok orjinal ama windows 7 kurdurmama az kaldı çok zor laptop bu arada
program kurulmama sorununu ben de bir ara yaşamıştım ama w8 etkinleştirmediğim için olmuştu. o aklıma geldi.
başka da neden yapabilir dersen bir tek virüs ihtimali geliyor aklıma. w8 içinde zaten antivirüs vardır. Metro arayüzde sağ tıklayıp sağ alttan Tüm Uygulamalar seçersen Windows Defender bulabilirsin. Onunla bir tam tarama yaptır istersen.
MaDMaxiBo
kullanıcısına yanıt
o benimde aklıma gelmişti ama Windows Defender bikaç kez denedim bu uygulama kapatıldı bilgisayarınızı izlemiyor diyor antivirüs programıda yükleyemediğim için bilgisayarda virüs olup olmadığını bilmiyorum yinede teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme