Şimdi Ara

YARDIM DVD ROMDA KESİK KESİK OKUMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elitimde oyunlarda ara videolar da (OYUN İÇİNDE HİÇ SORUN YOK) örneğin star wars oynarken ara video girdiğinde ve bir iki oyunda daha takılmalar oluyor yardım edebilcek arkadaşların önerilerini bekliyorum

NOT:cd ler temiz çiziksiz 1x de yazılmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meroboy -- 28 Eylül 2008; 15:18:37 >

• 1)DVD-Rom markası nedir
    2)Kaç yıldır bu DVD-ROM'U kullanıyorsun
    (DVDrom derken xbox'ın kini kastediyorum)
  • DVD ROM- BENQ DAHA YENİ ALINDI ...DORUN OLDA HİÇ OKUMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM :) çünkü oyunlarda kusursuz neden sadece oyun demolarında ve ara videolarda çok kafam karıştı...
  • Fw'de problem olabilir
  • Benimde aklıma o geliyor...
  • 1.oyun demolarında tüm xbox 360larda öyle olur bunu önceden söyleyeyim örneğin:Star Wars demosu videolarda yavaş vs.nedeni ise dvd'nin veri olması ama demonunda content olmasıdır onu çözmek için bir yol var ara videolar hmm eğer bu dediğin ara videolar full oyunda oluyorsa problem firmwarede olabilir.
  • dvd markası nedir arkadaşım bende philipsde böyle bi sorun oluyordu elite model ve benq driverlı benimki bunun çözümü dvd markanı değiştir ben memorex ve verbatim ile denedim ve böyle sorunlar olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önceden böyle bir sorun yoktu, bende de olmaya başladı ama sadece StarWars ve Pure'un ara videolarında takılma oluyor.
  • içim rahatladı biraz akşam deniycem teşekkürler arkadaşlar

NOT:1x 2x sorunu da olabilirmi 1x ile yazıyorum genelde ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Önceden böyle bir sorun yoktu, bende de olmaya başladı ama sadece StarWars ve Pure'un ara videolarında takılma oluyor.

aynen bende de pure'nin bir iki bölümün ara videosunda olmuştu. belki oyunda da problem olabilir çünkü başka oyunlarda problem olmadı.
  • Bende benq varken army of two da ve pgr4 te böyle bişey oluyordu değiştirdim kurtuldum. Sende dvd yüzündendir umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.