Şimdi Ara

Yardım DH ! Kızla ilk buluşmada ne yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
10.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadşlar bir kıza , ortak arkadşımz aracılığı ile ondan hoşlandıgımı söylemiştim ve kız ilk başta reddetmişti , yani sınavı dolayısı ile istememişti. Ondan sonra ısrar ediyor demiş arkadaşım , kız da tamam bi çıkıp konuşalım bakalım demiş.

Ama kızla ne yapılır nereye gidilir ne kadar para lazım olur hiç tecrübeli değilim arkadşlar bu konuda.

• s*çtın ozaman.

şaka şaka

kızı yemeğe götür işte gidin bişeyler yiyin ama ne yediğine dikkat et rezil olma üstüne dükülcek eline bulaşıcak bişey yeme sen öde daha sonra kıza ne yapmak istediğini sorabilirsin veya bir cafeye gidip oturun.
  • Hangi şehirdesin bilmiyorum,tabi kızı da tanımadığımdan huysuz mu yoksa anlayışlı ve aklı başında biri mi bilemem o nedenle tavsiyeler anlamsız olabilir..

Duruma göre şık eli yüzü düzgün bir cafeye yada benzeri bir mekana gidilebilir,kız kabul edecek olsa sinemaya gidilir öncesinde birşeyler yenilebilir..Fakat kız çok istekli değil gibi bu yüzden yemek tavsiyesinde bulunamam,o ancak iş ilerlerse olur..
  • Bence sinema insanların birbirini tanımak için gidebileceği yerlerden biri değil,sonralardan daha ilerlerse gidebilirsiniz.
    Sakın kızın yanındayken kasılma,rahat ol sonuçta karşındaki de insan,kimse mükemmel değildir ve unutma ki sen ne kadar çok "aman şimdi birşey olacak" dersen endişelendiğin için hata yapma olasılığın daha yüksek olacaktır.

Lunaparka gidebilirsiniz mesela.Unutmayın ki lunaparka sadece çocuklar gitmez.Ondan sonrada güzel bir kafede beraber oturup sohpet edebilirsiniz,sahilede gidebilirsiniz.Hem eğlenceli ve güzel vakit geçirmiş olursunuz,hemde birbirinizi tanırsınız. :)
  • Fikirlere saygı duyarım tabi ki ama sinema ilk buluşma için uygun olmayıpta lunapark nasıl olabiliyor..Tamam lunaparka sadece çocuklar gitmezde,kızla buluşunca "hadi lunaparka gidelim" desen biraz abes olur bence..
  • O da kızın yapısına bağlı tabi :D
    Eğlenceli biriyse neden hayır desin ki ? :D

Herneyse senin kafana hangisi yatarsa onu yap.Belki en başta kıza sorabilirsin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sinema bileti ne kadar
  • Bence de kıza sormak fikrini almak en doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Libertad*

sinema bileti ne kadar

Şehir neresi (Gerçi farkedermi bilmiyorum ama)
  • yemeğe burger e götür.sınaw dediğin öss falandır ki liseli gençler burgere takılıo daha çok.yani bnm şehrimde ole :D ondan sonrada cafeye götür karşılıklı konuşun.lunapark ve sinema sonra.sinema yeri zaten başka iş yeridir
  • Eve at
  • üstüne atlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Libertad*

Arkadşlar bir kıza , ortak arkadşımz aracılığı ile ondan hoşlandıgımı söylemiştim ve kız ilk başta reddetmişti , yani sınavı dolayısı ile istememişti. Ondan sonra ısrar ediyor demiş arkadaşım , kız da tamam bi çıkıp konuşalım bakalım demiş.

Ama kızla ne yapılır nereye gidilir ne kadar para lazım olur hiç tecrübeli değilim arkadşlar bu konuda.

birader al kızı lahmacuncuya ya da kebabcıya götür .Ciddiyim..

Bugün bi lahmacuncu gördüm çok süper lahmacun yapıyodu yarın kız arkadaşımı oraya götürmeyi düşünüyorum

siz ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lllVENDETTAlll

http://tinypic.com/r/2ujpc87/7 Al sana tecrübe

• kızla ilk buluşmada sinema da lunaparkta çok saçma olur orda nasıl konuşup birbirinizi anlamaya çalışacaksınız yani bu tip durumlarda yapılan tek bir şey var sorarsın yemek yemek isterse güzel bir yere götürürsün yok bişeyler içelim derse güzel bir cafeye gider oturursun. Bu kadar düşünecek bi şey yok.
  • öncelikle kızı daha yakından tanımak için güzel bir cafeye filan götürmelisin bence daha sonra kızın beğenebileceği yerlere götürmelisin deniz kenarı olur müze olur artık gerisi size kalmış
  • Şu aptal aptal, yok üstüne atla, yok eve at diye yorum yazan arkadaşlar, ciddi olunacak yer var cıvınavak yer var. Düşünerek yazın.
  • İlk bas gez deniz kenarı felan ama el ele olsun sonra birseyler yiyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahri67

İlk bas gez deniz kenarı felan ama el ele olsun sonra birseyler yiyin bence

Allah belanı versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.