Şimdi Ara

yardım Command & Conquer 3 Tiberium Wars

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Command & Conquer 3 Tiberium Wars oyununda tum araclar kurulmus ve uptadeleri yapıldıgı halde rafineriye havadan gelen fuze saldırısını engelleyemıyorum 2 tane aolusturdugum halde aynı anda 2 side yok oluyor bu fuze saldırısını engeleyecek veya onceden tesbit edecek silah varmı oyunun ıcınde bir turlu bulamadım

• Düşman füze saldırısının geri sayımı ekranda gözükür zaten. Asıl olay, düşman o silahı kullanmadan evel söz konusu füze binasını etkisiz hale getirmektir.
  • dusmanın nukler bombası hazır oldugu zaman geri sayım baslıyor ekranın sol kosesınde bunu etkisiz kılıyorum sormak istedigim direk rafineriye gelen fuze saldırısını onceden tespiti veya nerden geldigini bulmak
  • Füze atıldıktan sonra rafineri fabrika anabina ne farkeder ? Yada soruyu tam anlatamadın. Sonuçta füze kullanıldığı anda sesli uyarı geliyor. Hatta dostlarınınki bile.
  • nukler bomba olustuktan sonra ekranda yaklasık 6 dakıka bir geri sayım baslıyor ben bunu yok edebiliyorum benim sormak istedigim bu nukler bombanın dısında direk rafineriye atılan bir bomba var sadece rafineri yok oluyor umarım anlatabilmisimdir

not oyunu mucadele kısmında oynuyorum
  • O zaman sen operations center den atılan roketten bahsediyorsun.

yardım  Command & Conquer 3 Tiberium Wars

operations centeri imha etmen gerekli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih86 -- 4 Nisan 2009; 18:17:45 >

• evet buydu yardım icin cok saol fatih kardes 2 dakika da bir geliyordu sesini duydugum an sinir oluyordum birde vinc ve arastırmacının oyundaki amacını anlayamadım siz oynarken nerde ve ne amac icin kullanmıstınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vinç(crane), construction yard'ın bina yapma özelliğini taşıyor (vinçle vinç ve Redeemer Engineering Facility inşa edilemiyor ama).

Yani ucuza ikinci(vinç sayısına göre üçüncü, dördüncü...) bir seçeneğin oluyor. Aynı anda, aynı türde iki bina inşa edebiliyorsun; construction yard'ın yıkılsa bile vinç sayesinde bina inşa edebiliyorsun.

Oyunun başında vinç inşa et. Aynı anda, aynı türde iki yapı inşa edip hızla gelişirsin.

Araştırmacı, derken tam neyi kastettin acaba?
  • resimdeki aracı ne ise yaradıgını cozemedim

• Haa yarı Türkçeleştiren bir mod yükledin sanırım. Baştan belirtseydin keşke.

O arkadaşı düzgün bir zeminde açıyorsun, böylece etrafına istediğin binayı kurabiliyorsun.

Uzaktaki Tiberium alanlarının dibine Rafineri kurabilmek için kullanabilirsin, örneğin. Vinç ile beraber oyunun başlarında yapılası şeylerden bu da.

Böyle yapmaları iyi. Construction yard'ın belli yeteneklerini ucuza alabiliyoruz. Zaten bu tür yeniliklerle-değişikliklerle gidiyor C&C serisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.