Selam arkadaşlar ben programlamaya merak sardım ve şuan C++ öğrenmeye çalışıyorum.Yanlız kursa gitmeden kitaplardan okuyarak ve bilgisayar başında kendi kendine pratik yapılarak birşeyler öğrenmek ve ilerlemek gerçekten zor ben bu nedenle C++ yı anlatan eğitim v ideosu arıyorum bu konu ile ilgili link verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler....
abi video var mı bilememde şu pcgamer(yanlış hatırlamıyorsam) dergisinin post bölümüne bakan göktuğ diye biri var. gök++ diolar herife, onun kitabı varmış. arkadaş onun sayesinde öğrendi. istiyosan bi araştır.
Video falan hikaye. Alacaksin gusel bir kitap sirayla hem okuyup hem alistirmalarini yapacaksin ogrenilmeyecek sey yoktur. Kitap olarak ingilizcen varsa sunu tavsiye ederim: Addison Wesley - Stroustrup - The C++ Programming Language Special Edition
pdf sini emulede bulabilirsin
ekitap.sayfasi.com adresini bir ziyaret et. Türkçe-İngilizce çeşitli kitaplar bulabilirsin. Yok eğer hardcopy istiyorsan ben Bora Güngören'in C++ ile Nesne Tabanlı Programlama kitabını kullandım/kullanıyorum. Başlangıç ve orta düzey için bence iyi. Temiz bir anlatımı var. Bazı yerlerini anlamadım ama bu benden kaynaklanan bir sorun.
bencede video ile olacak bişey değil yani bu photo shop değilki değilmial bi kitap içinde algoritmasıda olsun çok kolay gelir sana...valla bende dersini gördüm bunun ilk baş çok zordu kodları falan ezberleme çalıştım olmadı hoca algoritmayı anlatınca iş çıktı ortaya baya basit anlayacağın gerçi prof olmadım ama genede geliştirebilecek kadar bilgim var..kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme