Şimdi Ara

Yardim bug da kaldim 2014 e dondum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardim beyler 2014 e dondum forum da lag oldugundan hala 2015 te kalmisken konu acayim dedim. Neyse piyango numaralar ezberde seneye zenginim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olum çok komik espiri lan valla billa baya komik çok üst düzey bi espiri bu ya. Bunun düzeyini millette öğrenmesi lazım fazla komik yani hani mesela bazı espiriler yapıyorlar bu kadar komik değil. Ben şimdi buna gülüyorum ya ben buna yarın gülemeyecem diye üzülecem kendim hani genel olarak baktığında espiri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyor bu espiri ulan biraz az komiğini yapta gülmekten altıma sıçmayım sen bu espiriyi bi tane uçak kirala arkasına koy bu espiriyi 7 düvel gülsün buna yani biraz az komiğini yap bunun gene gülecem çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espiriye gülelim yani bu espirinin karşılığı çok daha kaliteli espirilerin önünüde açar ülke olarak kalkınırız

Orijinalden alıntı: Nrunke

olum çok komik espiri lan valla billa baya komik çok üst düzey bi espiri bu ya. Bunun düzeyini millette öğrenmesi lazım fazla komik yani hani mesela bazı espiriler yapıyorlar bu kadar komik değil. Ben şimdi buna gülüyorum ya ben buna yarın gülemeyecem diye üzülecem kendim hani genel olarak baktığında espiri şeylerine bunun çok üst düzey kalıyor bu espiri ulan biraz az komiğini yapta gülmekten altıma sıçmayım sen bu espiriyi bi tane uçak kirala arkasına koy bu espiriyi 7 düvel gülsün buna yani biraz az komiğini yap bunun gene gülecem çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espiriye gülelim yani bu espirinin karşılığı çok daha kaliteli espirilerin önünüde açar ülke olarak kalkınırız

Amin kardesim amin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.