Şimdi Ara

Yardım beyler.. Fenerbahçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben fenerbahçe ile alakalı bir çok ürün tasarladım gercekten de bakınca hepsı cok guzel arkadaslarımda bunları fenerıumda pazarlasan cok satar dıyolar sızden yardım ıstıyorum fenerıum yonetıcelerıne yada tasarımlarımı gösterebılecegım bı mevkıye nasıl ulasırım yada dıkkate alırlar mı benı ne dıyosunuz yardımcı olabılecek var mı ?

• Güncell
  • twitterdan omer temelli olabilir kigilinin varsa olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ulaşabileceğin hepsine email at gerekirse ara.

• Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
  • Niye şikayet ediyorsunuz la içeriği okudunuz mu?
  • Projelendir, 3d olarak taslak oluştur ve numunelerini çıkart. Daha sonra noterden üzerine al ve git görüş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden sıkayet ettgınızı anlamadım arkadaslar yardım konusunda hala beklemedeyım omer temellı dıyen arkadas bunu yazdım kenara
  • kısnananlar şıkayet edıyor kardesım takma bunları ceza almazsın.bence maıl yoluyla yada kadıkoydekı buyuk fenerıumlarla yuzyuze konusarak da yapabılırsın guzel bısıler yapta gıyelım

• quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Projelendir, 3d olarak taslak oluştur ve numunelerini çıkart. Daha sonra noterden üzerine al ve git görüş.

Almasam problem cıkarır mı sence ? ve uzerıme alma noterden ne kdar bı mıktar tutar bılıomusun.. tskkur ederım ayrıca yardımn ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

kısnananlar şıkayet edıyor kardesım takma bunları ceza almazsın.bence maıl yoluyla yada kadıkoydekı buyuk fenerıumlarla yuzyuze konusarak da yapabılırsın guzel bısıler yapta gıyelım

Stadyumun dıbınde oturyorum ztn bunu yapıcam. saolasın fenerıumda ozgun tasarım hıc yok bunu fark ettım ve ıns basarılı olurum begenısı konusunda smdıye kadar kımlere gosterdıysem begendıler ama bakalım
  • güncell
  • quote:

Orijinalden alıntı: HereDity

quote:

Projelendir, 3d olarak taslak oluştur ve numunelerini çıkart. Daha sonra noterden üzerine al ve git görüş.

Almasam problem cıkarır mı sence ? ve uzerıme alma noterden ne kdar bı mıktar tutar bılıomusun.. tskkur ederım ayrıca yardımn ıcın

Pek bilmem bu konuları ama elinde projeyi alırlar belki basarlar. Fikir kimin belli değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HereDity

quote:

Pek bilmem bu konuları ama elinde projeyi alırlar belki basarlar. Fikir kimin belli değil

Haklısın tskkur ederım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.