Bildirim
Yardım beyler bayhan'ın söylediği my love şarkısı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Righteous Brothers - Unchained Melody
90 yapımı Ghost filminin soundtrack inde yer alır.. Çoğu kişide bu film sayesinde yer etmiştir bu şarkı.. Ve bu filmin geçenlerde kaybettiğimiz başrol oyuncularından Patrick Swayze için gelsin:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 30 Eylül 2009; 0:45:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yekialem
Righteous Brothers - Unchained Melody
90 yapımı Ghost filminin soundtrack inde yer alır.. Çoğu kişide bu film sayesinde yer etmiştir bu şarkı.. Ve bu filmin geçenlerde kaybettiğimiz başrol oyuncularından Patrick Swayze için gelsin:
Valla çok sağol hocam ellerin dert görmesin
-
quote:
Orijinalden alıntı: jedi41
Beyler bu şarkıyı asıl kim söylüyor o kadar araştırdım bulamadım eskiden bunda çalan müzik bir atari kasetinde çalıyordu çok güzeldieski günleri hatırlamak için dinlemek istiyorum bilen varsa paylaşabilirmi acaba şimdiden teşekkürler
konu başlığı süper ne diyim
arkadaş yazmış bende ghost filmini araştır bulursun diyicektim
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X