beyler oyundaydım dc geldi chara girmeye çalşıorm char askıda girince dc yiorum banlandım mı noldu :S
quote:Orjinalden alıntı: jackal111 Büyük ihtimalle ama endişe etme ... 3 günlük bandır o. ID ban yemediysen sorun yok sana
id ve pass yazdıktan sonra oyunda diyor sonraki tekrar tıklamanda dcmi diyor öyleyse ban değildir. Serverda sorun var bana cok oluyordu.
quote:Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo id ve pass yazdıktan sonra oyunda diyor sonraki tekrar tıklamanda dcmi diyor öyleyse ban değildir. Serverda sorun var bana cok oluyordu. yok id ve pass yazıorm oyunda da dior devam ediyorm server ekranı yerine dc çıkıyor..
quote:Orjinalden alıntı: øsan quote:Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo id ve pass yazdıktan sonra oyunda diyor sonraki tekrar tıklamanda dcmi diyor öyleyse ban değildir. Serverda sorun var bana cok oluyordu. yok id ve pass yazıorm oyunda da dior devam ediyorm server ekranı yerine dc çıkıyor.. Düzelir o .Geçen banada oldu.Merak etme ban felan değil.
askıya alıyolar bazen karakteri kontrol için bikere banada olmuştu herkez ban dedi bişey olmadı 2 gün sonra dvm :D