Şimdi Ara

(YARDIM) AYT Tarih Nasıl Hızlı Bir Şekilde Halledilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarihe daha hiç başlamadım. Hangi hoca hızlı ve güzel bir şekilde anlatıyor? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

• ben şu an çalışmayacağım ama başladığım zaman ramazan yetginden gideceğim 60 saat yapıyor videoları 2xte 30 saatte biter 15 günde videoları bitireceğim video haricinde 1 saat günlük tekrar test çözmeyeceğim videolar bitince 1 2 gün baştan tekrar yapar sonra 2 3 günde 50 60 deneme çözüp 30 güne tamamlayana kadar konu tekrarı yapmayı planlıyorum sonrası günlük ufak tekrarlar

• cscolt1 C kullanıcısına yanıt
    Aga ramazan yetgin 2x ile izlenecek hoca değil bende öyle düşünüyordum kasımda ama yanlış düşünmüşüm. Adamın anlattıkları çok önemli yazdıklarından dah çok hemde. 2x yerine şimdi başla haftada bir konu bitir 1 ayda biter

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ramazan yetgin öneririm hemen başla bence

• hocam ilk 20 videoyu 2xte izledim sıkıntı çekmiyorum anlamada zaten videoyu söyledikleri için izliyorum yazdığı şeylerin aynısı kitabında var önemli bir şeyse durdurup yazıyorum bazen fazla uzatıyor ondan 2x 3 4 haftada hallolcağını anlayınca bıraktım mayısa doğru başlayacağım

• O zaman ramazan hocanın kitabını alayım ve başlayayım hemen. Teşekkür ederim herkese.

• ramazan yetgin1,75+istediğin bir soru bankası ben bilgi sarmalı kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.