Bildirim
Yardım ** Artes i9701 tablet pc kılıf
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Merhaba,
Artes tablet ile aynı olan ONDA vi40 tablete ait inceleme başlığında bir kılıf gösterilmiş tam olarak nereden alınacağını anlamadım ama linki vereyim bir bak istersen ama kılıf kullanışlı görünmedi bana.
http://forum.donanimhaber.com/m_59768735/mpage_2/key_/tm.htm
Edit:Link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xswordx -- 26 Temmuz 2012; 13:31:59 >_____________________________ Saygılarımla. Xiaomi Mi 8 64 Gb Siyah 9 PKQ1 MIUI 10.1 -
quote:
Orijinalden alıntı: xswordx
Merhaba,
Artes tablet ile aynı olan ONDA vi40 tablete ait inceleme başlığında bir kılıf gösterilmiş tam olarak nereden alınacağını anlamadım ama linki vereyim bir bak istersen ama kılıf kullanışlı görünmedi bana.
http://forum.donanimhaber.com/m_59768735/mpage_2/key_/tm.htm
Edit:Link
teşekkür ederim, göz atacağım_____________________________ -
Ben ebay' dan onda vi40 kılıfı ve ekran koruyucusu satınaldım. Birebir uyuyor ve gayet iyi kalite, tavsiye ederim _____________________________ ahmet arcasoy -
quote:
Orijinalden alıntı: arcasoy
Ben ebay' dan onda vi40 kılıfı ve ekran koruyucusu satınaldım. Birebir uyuyor ve gayet iyi kalite, tavsiye ederim
teşekkür ederim, şimdilik hallettik ama yeni bir tane lazım olursa dikkate alacagım_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows emulator for android
- yurtdışından ipad getirmek
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- sim kartsız tablete whatsapp
- sms yönlendirme
- huawei matepad pro 12.2" 2025
- oneplus pad 3
- dünyanın en büyük tableti
- honor pad 10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X