Şimdi Ara

Casper Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 600 TL Bütçem Var Önümüzdeki Hafta Casper Tabletin Şu Modelini Almak İstiyorumhttp://www.vatanbilgisayar.com/casper-cta-e10-12a-cta-e10-12a-arm-cortex-a9-16ghz--1gb---16gb-disk---10-lcd-ekran---android-40/productdetails.aspx?I_ID=65127 Sizce Nasıl ? Samsung Galaxy Tab 2 İle Kıyaslarsak Donanım Olarak Hangisi Daha İyidir ?...
    Bunların Cevaplarını Verebilecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler...

• Casper, galaxy tab 2 ile kıyaslanamaz bile.. samsung global bir marka..
    10 inç tablet düşünüyorsan, Quad core rk3188 1.6 ghz işlemcili ve 2 gb ram`li pipo M9 modeli olabilir..
    Tùrkiye garantili satın almak istersen; aynı tableti artes Q1003 markası ile 550-600 lira civarına satın alabilirsin..
    Yurtdışı olarak, retina ekranlı Pipo M6 modeli de iyidir.. ekran 9.7 inç... işlemcı ayni, batarya 10000 mAh..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Casperdaki Ar-Ge,Altyapı,Teknik Servis Çin Muadili Tabletlerle Aynı Olamayacağı İçin Casper Alıyorum.Çin Muadili Tablet Asla Almam.Casper Samsung İle Kıyaslanamaz Demişsin de Donanımsal Olarak Pek Çok Yönden Artısı Var Haksızsam Söyleyin Tabi Malzeme Kalitesi Olarak Yarışamaz Ama Donanımsal Olarak Daha İyi Gibime Geldi...
    Youtube da bu markaların yüzlerce inceleme videosu var.. Bu markaların amerika ve avrupa da bile bir cok kullanıcıları var.. Forumda hiç yoğun işlenen casper tablet konusu gördünüz mü?
    Siz bilisiniz, markayı beğeniyorsanız casper tablet tercih edin..

İnceleme Videolarında Çoğu Yeni Oyunda Kasma Gözlemledir Pipo M9 Filen Artes Kuzenimde Var DEdiğiniz Tablet Ve Hiç Memnun Değil Wifi Çekimi Düşük Performans Yerlerde Dediğim Gibi Teknik Destek 0 Gibi Birşey Var Yok Arasında.Forumdaki Çoğu Kullanıcı Çin Tabletlerden Şikayetçi Birinde Wifi'si Bozuk Diğerinde Ekranı Algılama Yapmıyor.Hem Casper 2 Yıl Garanti Veriyor Hemde Dediğiniz Çoğu Firmadan Daha Kaliteli,Global Marka Olup Olmadığı Kaliteyi Kanıtlamaz.EA'da Global Marka Ama Kalitesi Yerlerde.

Orijinalden alıntı: ColdBulletss

İnceleme Videolarında Çoğu Yeni Oyunda Kasma Gözlemledir Pipo M9 Filen Artes Kuzenimde Var DEdiğiniz Tablet Ve Hiç Memnun Değil Wifi Çekimi Düşük Performans Yerlerde Dediğim Gibi Teknik Destek 0 Gibi Birşey Var Yok Arasında.Forumdaki Çoğu Kullanıcı Çin Tabletlerden Şikayetçi Birinde Wifi'si Bozuk Diğerinde Ekranı Algılama Yapmıyor.Hem Casper 2 Yıl Garanti Veriyor Hemde Dediğiniz Çoğu Firmadan Daha Kaliteli,Global Marka Olup Olmadığı Kaliteyi Kanıtlamaz.EA'da Global Marka Ama Kalitesi Yerlerde.

Pipo M9 konusu ve aynı tabletin orjinli artes Q1003 konularında hiç böyle şikayetler yazmıyor..Sizin kuzenin tableti sorunludur, hemen iade edin veya değiştirtin.. Artes teknik tüm artes tablet konularında ilgi ve alaka gösteriyor..
    Pipo marka ve Pipo orjinli tablet Kullanıcıların büyük bir çoğunluğu. özellikle wifi çekimi ve oyun performansından çok memnun..
    Bir de, kaliteli batarya performansından memnun olanları yazmıyorum bile.. 8 inç tabletinde bile 5000 mAh batarya var..
    Pipo orjinli tabletler konularını tekrar iyice inceleyin; codegen ultimix 77 ve ultimix 88 konuları ve bildiğiniz Artes Q1003 modelinın konusu..
    Ben de ultimix 77 ve son satın aldığım, ultimix 88 modeli var. özellikle ultimix 88 modeli wifi olarak çok güçlüdür..
    Konuyu iyice inceleyin, ipad mini den daha güçlü wifi çekimi olduğunu tespit eden kullanıcı yorumu var..
    Ben de yorum yazdım; 3 temmuz itibarı ile, ultimix 88 yani pipo S2 modeli, samsung netbook'un wifisi kadar çok kablosuz ağ buluyor ve bağlantı kopma problemi olmadığını da inceleme olarak yazdım..
    Daha evvel açtığınız bu konuda yazdığım gibi, casper tablet konuları forum da gayet az ama, bir de şikayet var'a bakarsanız, sadece casper tablet şikayeti olarak,
    Toplam 146 şikayet var
    Bir de Çin malı tablet satan, artes tablet olarak aratın, sadece 15 adet şikayet var..
    Codegen tablet'te ise, toplam 21 şikayet var..
    (Link vermiyorum; bulamazsanız, link de eklerim.)
    Forumda ki casper tablet hakkında olan konularda ki sorunları alıntılamıyorum bile..
    Sonuçta hepsi Çin üretimi.. O işlemciler, anakartlar ve Lcd ips ve retina tablet panellerin hepsi Çin'de üretiliyor..
    Dediğim gibi, casper markasına sempatiniz varsa, daha evvel Casper ürünü kullanıp, memnun kaldıysanız, casper tablet satın alıp, güle güle kullanın..

Edit >> Daha evvel 27 haziranda da konu açmışsınız..
    http://forum.donanimhaber.com/m_77054788/f_//tm.htm#77054788

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 15 Temmuz 2013; 12:44:28 >

• frux kullanıcısına yanıt
    Evet Konu Açtım Ama Dediğim Gibi Çoğu Kişi O Tabletlerde İlla Bir Sorun Çıkartıyor Diyor Tam Hatırlamıyorum Konuyu Bulursam Editleyerek Koyarım Ama Biri Aynı Tablete Wi-Fi'si Çekmiyor Demiş Diğeride Ekranı Yanlış Algılıyor Demişti.Vatanda Casper Tableti Ultimix 99'u Ve Dark Evo Pad r1020'yi İnceledim Aralarında Casper Malzeme Kalitesi Olarakda,Performans Olarakda Daha İyiydi.Yoksa Çin Tablet Alıcaktım Casper'ı Denemeseydim.
    Daha Fazla Göster
  • sakın alma.
    sakın ben yaptım başkalarıda yapmasın.
    7" lik modeli var bende allah düşmanımın başına vermesin
    600tlye tab2 nin 10" lik wifi modeli veya 650ye 3gli 7" modile varken(ki bu modelde telefonla konuşmada rom atarak etkinleştiriliyor) casperi sakın alma.
    250tllik tabletin ekranına 180tl isteyen bir firma casper. @ColdBulletss

tab 2 700 tl ve donanımsal olarak güçsüz gibime geldi 1ghz işlemci var? kalite olarak bir şey diyemem o ayrı.

inanın casperden daha iyidir.
    800mhz çift çekirdek li ace2yle antutu dan aynı skoru alıyor hatta daha bile yüksek çıkıyor ama hill climb racingde bile ara sıra kasıyor.
    temple run best ayarda mutlaka kasıyor vs. vs.
    ki yazılımıda çok kötü.verdiğiniz linkteki tablette 4.0.3lü eğer illa casper alacağım diyorsanız 4.1li yeni seri modellerine bakın.
    tab2 4.2.2ye kadar güncelleme alacak.casper alırsanız 4.2yi 5.0ı unutun.
    kalite olarak samsungdan şaşma.
    bende 650tl yi toplayıp 3gli tab2 7" alma peşindeyim.
    casper kesinlikle berbat bir marka.
    bilgisayarları ayrı tabletleri ayrı kötü.

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Benim Alıcağım Modelde 4.1 Sitede 4.0 Yazmışlar.Çinden Kendi Adına Tablet Ürettirip Getirenlerden Almak İstemiyorum Ama Samsung Tab 2 Filende Olmaz.Dediğiniz Gibi Çok Kasıyor Oyunlarda Ben Real Racing 3 Filen Oynayacağım.Zaten 1 Yıl Sonra Note Alıcam O Zamana Kadar Casper İdare Eder Diye Düşünüyorum.Tam İstediğim Gibi Açıklamalarda Bulunmuşunuz Teşekkürler.

Benim Alıcağım Modelde 4.1 Sitede 4.0 Yazmışlar.Çinden Kendi Adına Tablet Ürettirip Getirenlerden Almak İstemiyorum Ama Samsung Tab 2 Filende Olmaz.Dediğiniz Gibi Çok Kasıyor Oyunlarda Ben Real Racing 3 Filen Oynayacağım.Zaten 1 Yıl Sonra Note Alıcam O Zamana Kadar Casper İdare Eder Diye Düşünüyorum.Tam İstediğim Gibi Açıklamalarda Bulunmuşunuz Teşekkürler.

oyunlarda kasan casper
    samsung değil
    çift çekirdekli telefondan daha fazla puan alan cihaz kasıyor.
    Edit:Teknik destek acisindan casper alicaktim ama madem cin tabletlerle ayni hatta daha dusuk real racing nfs,dead trigger vs oyunlari rahat rahat acicak vatanda gibi yerlerden alabilecegim cin muadili tablet onerirmisiniz.birde rootlarsak performansda ne gibi dehisiklikler olur.simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdBulletss -- 15 Temmuz 2013; 22:19:19 >

Ben Vatanda İncelerken Most Wanted Oynadım Ama Kasma Gözlemlemedim.Neyse Kafamda Az Çok Fikirler Oluştu.Teşekkür Ederim.

most wanted benim tablettede kasmıyor ki.
    casper almayın o kadar söyleyim.
    cubenin modellerine bakabilirsiniz.
    casperin tabletlerinin tasarımıda birebir cube u30gt den kopya.

Tr den nerden temin edebilirim ? Vatan gibi yerlerde varmidir.

şuan türkiyede bildiğim kadarıyla gidip mağazadan alma şansınız yok.
    sahibinden.com da0larını bulmanız mümkün.sanal pazarda falanda satılıyor.
    internette resmi distbrütör yazan yerlerde varda emin değilim öyle olup olmadıklarından.

Hizli alda buldum artes q1003 nasildir acaba ?

artesin modellerini hiç incelemedim.
    ama size tavsiyem paranız varken samsung almanız.
    sonra çok pişman olabilirsiniz benim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 15 Temmuz 2013; 23:39:19 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.