arkadaşlar acil yardım aklımda kaldı bir türlü filmi bulamıyorum filmde mahkumları ya yol çalısması yada taş ocagı gibi bir yere çalıştırmaya götürürken adam tam aractan inme sırasında esirlerin yardımıyla bir patlama çıkartarak dik kayalık bi yamaçtan aşagıya kaçıyor epey bi kaçtıktan sonra bi çiftlik evinin göletinde hem yıkanırken evin çocukları bunu görüyorlar annelerine diyorlar anneleri silahla bunu esir alıyor ama sonra acıyıp evnine alıyor eşi bi yerde çalısmaya gitmis kadının esir adama adama eşinin elbiselerinden veriyor hatta eğilip dolaptan elbise verirken adam kadını falan dikizliyor bunu anlayan kadın adamla sen ne zamandır kadınsızsın diye adamla dalga geçiyor koboy tarzına yakın birşey di sanki yardımcı olursanız sevinirim..
Jean Claude Van Damme'ın "Nowhere to Run" adlı filminin konusuna benziyor ama tam emin değilim...
quote:
Orijinalden alıntı: elzemsin
Jean Claude Van Damme'ın "Nowhere to Run" adlı filminin konusuna benziyor ama tam emin değilim...
Onu ben de söylemiştim ama o film değilmiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme