Şimdi Ara

Yardım ARDREAM asas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.

8 chitin 4 parça 7 dd
    dual old eme
    normal wp
    normal ske belt
    dual foverin
    dual 8 shard

2.

8 fp 4 parça 7dd
    dual old eme
    +1pp
    normal ske belt
    dual normal rol
    8 shard 7 dw yada dual 8 shardda olabilir hangisi iyi gider lütfen anlıyanlar yardımcı olursa sevinirim post kasmak için sallayanlar yazmasın daha iyi

• takıdan pek anlamam bana göre chint set + dd + dual shart
  • iyi anlayan lütfen cevap 16hakan16 saol bilgilendirme için .takı vs anlayan lütfen cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: CutEditionCreed

arkadaşlar 2 çeşit asas planlıyorum

1.

8 chitin 4 parça 7 dd
    dual old eme
    normal wp
    normal ske belt
    dual foverin
    dual 8 shard

2.

8 fp 4 parça 7dd
    dual old eme
    +1pp
    normal ske belt
    dual normal rol
    8 shard 7 dw yada dual 8 shardda olabilir hangisi iyi gider lütfen anlıyanlar yardımcı olursa sevinirim post kasmak için sallayanlar yazmasın daha iyi

Ben rol ile ilgili olarak şunu söyleyebilirim sadece tabi : Dual rol e 1 rol daha ekleyip +1 e geçirilip diğeri için old rol kullanılabilir. Aynı şey foverin için de geçerli olabilir.

• e benim konuma bi cevap el atın asas üstadları
  • 1. sıradaki derim. 2. sıradakinde hp def az kalır. Ölmeden önce öldürmen lzm ardreamda.

Hele hele kalabalıksa 2. sıradakiyle zor tutunursun derim.Düz 1. sıradaki gibi rahat adam alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CutEditionCreed
    arkadaşlar 2 çeşit asas planlıyorum

1.

8 chitin 4 parça 7 dd
    dual old eme
    normal wp
    normal ske belt
    dual foverin
    dual 8 shard

2.

8 fp 4 parça 7dd
    dual old eme
    +1pp
    normal ske belt
    dual normal rol

1. Sıradaki fakat shardları cleaver 9 yap kalan paraylada 1 foverınleri falan artılarsın bence 9 cleaver 8 sharda 1000 basar bence hem ucuz hdm ap fazla hem ed fazla 3 ü 1 arada yani xd
    ama istiyorsan parayı bayıl 8 shard al

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    kocaeli ardream charı satan
    17 yıl önce açıldı
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +8 Chitin Pad Pauldron
    +8 Fp Boots - Gauntlets
    +7 Rogue DD15

Paran limitli ise dizebilecegin en iyi kiyafet secimi bu olur.

Daggerlara gelirsek Ardream oldugu icin dv yi salla. Az para oldugu icin shardlari da salla. Fiyat/Performans bakimindan alabilecegin en iyi daggerlar +9 cleaverdir.

Takilara gelirsek ske belt guzel. Yuzukleri kesinlikle rol yap. Diger yuzukleri at cope gitsin. Pendant'i kesinlikle Pp yapma. Alabiliyorsan Wp+1 al, ona param yetmez diyorsan Wp+0 al. Kupeler icin old eme bile almana gerek olmadigini dusunuyorum. Sahsen ben old eme kullanmaktansa gorev kupelerini kullanirim daha iyi. Ancak illa almak istersen karar senin tabi ki. Kupeleri zamanla kafana gore gelistirirsin.
  • Bence 1. sıradaki daha güzel olur
  • 1. sıradaki daha mantıklı bence Dual Favorin yerine dual old rol seçersen hem hp , hem deff , hemde atack yönünden daha avantajlı olacaktır senin için
  • 1. tercih daha mantıklı durur. Foverinleri rol yapmaya çalışsan daha iyi bir kombinasyon elde edersin.
  • 1. seçenek olsun o zaman biraz daha gb ayarlıyım dual rol alıyım old rol almam ilerde satarken falan sıkıntı yaşamak istemem saolun herpinize çok teşekkür ederim .
  • Chitin don govde 8
    2x fp 8
    dd7
    dual rol
    wp+1
    ske belt
    +9 cleaver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 16 Ekim 2010; 12:24:06 >
  • dual +9 cleaver
    dd +7
    chitin set +8
    old ske
    wp+1
    old dual rol
    old dual eme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.