Şimdi Ara

[Yardım] Anime sitesi domain adı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zamanında birkaç konu açmıştım,bazıları sitenin neler içereceğini bilir.Ama bilmeyenler için kısaca; güncel anime haberleri(Günde yaklaşık 10-15 haber),incelemeleri,amv yapımları ve yayınları gibi pek çok unsur barındıracak. ( elbette bunlarla yeterli değil ama sıralasam çok uzun sürer ) >> yani anime stream olmayacak. ( olmayacak da,şöyle diyeyim; kenarda bir Türkçe altyazılı HENTAI bölümü olacak. )

Bu şartlar altında domain adı konusunda bana yardımcı olur musunuz? İnanın,artık sıkıldım domain adı aramaktan.Kısa,öz ve mümkünse Türkçe bir ada ihtiyacım var.ANCAK;mesela; animedünyası >> animedunyasi oluyor.Bu halde olunca çok sinir bozucu oluyor.Yani; url olarak yazılmayan karakterleri için kelimeler olmazsa çoook şeker olurdu hani.

sizin de görüşlerinizi merak ediyorum.Hali hazırda tema,sistem ve diğer şeyler hazır.Sadece domain reg'lemek kaldı.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hououin Kyouma! -- 9 Haziran 2012; 14:48:37 >

• Halâ aktif.
  • animegezegeni, durakanime, animeistasyonu, animeturu, aklıma gelenler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

animegezegeni, durakanime, animeistasyonu, animeturu, aklıma gelenler bunlar.

Yogatta! Birisi yorum yaptı sonunda . Onların hepsini onlarca kere düşündüm.

animemakalesi
    animeevreni
    animegezegeni
    animefelsefesi

gibi.

Ama ne bileyim...Yaratıcı birşeyler arıyorum sürekli.

şuanda elimde;

animecenneti.com
    everydayanime.com ve
    anotheranime.net

var.

artık o kadar çok anime'li isim düşüne,düşüne delireceğim.

acaba anime dışına mı çıksam?

edit : imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hououin Kyouma! -- 9 Haziran 2012; 19:46:24 >
  • Animeli olmalı kesinlikle. Bide Türkçe olmalı bence. Yabancı bin tane anime doman'i var ne gerek var yabancı dile. Anime ismiyle ne kadar yaratıcı bişey olabilir ki, çokta bi seçeneğin yok bence. Animezartı Animezurtu böyle bişey olmak zaten zorunda bence. Onun için yanına gelen kelimeyi iyi bulman gerekir. Bence Animeistasyonu çok uygun ya da anime gezegeni.
  • quote:

Animeli olmalı kesinlikle. Bide Türkçe olmalı bence. Yabancı bin tane anime doman'i var ne gerek var yabancı dile. Anime ismiyle ne kadar yaratıcı bişey olabilir ki, çokta bi seçeneğin yok bence. Animezartı Animezurtu böyle bişey olmak zaten zorunda bence. Onun için yanına gelen kelimeyi iyi bulman gerekir. Bence Animeistasyonu çok uygun ya da anime gezegeni.

ikisi de aklıma gelen isimlerdi. Ve neden seçmedim ? Şöyle diyeyim;biraz hastalıklı bir insanım.Domain adında " z " harfi olmasını ve " iki ünlü harfin " yanyana gelmesini sevmiyorum. Ne dersen haklısın,ama fikirlerin için gerçekten çok teşekkürler.

• Bence hemem hemen her animede kullanılan bir sözcük aramalıyız,böylece hem bu işe bir ciddiyet hem de japonca olduğundan bir hava katar.
    Mesela; Janken gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiverd -- 9 Haziran 2012; 20:17:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rαizen

Bence hemem hemen her animede kullanılan bir sözcük aramalıyız,böylece hem bu işe bir ciddiyet hem de japonca olduğundan bir hava katar.
    Mesela; Janken gibi.

+9125123

Hep öyle bir domain aradım. animechan,animesama... bu tür saygı eklerinin hepsi alınmış durumda.

Başka neler olabilir jankan haricinde sence? dattebayo.com bile alınmış.
  • shogianime

not:bildiğim kadarıyla dattebayo fansubun sıtesı narutonun olması lazım
  • bence öyle bir şey de seçmemelisin. atıyorum dattebayo seçtin mi, hiç naruto izlememiş biri anlamayacak ve ona anlamsız gelecek. ama ne biliyim orewaotaku (İnan ki salladım, ben Otakuyum demeye çalıştım. ) böyle bişey nsıl olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

quote:

Bence hemem hemen her animede kullanılan bir sözcük aramalıyız,böylece hem bu işe bir ciddiyet hem de japonca olduğundan bir hava katar.
    Mesela; Janken gibi.

+9125123

Hep öyle bir domain aradım. animechan,animesama... bu tür saygı eklerinin hepsi alınmış durumda.

Biraz araştırıyım dedim ve bu siteden terimlere bakıyordum,biraz ilginçler istersen sende bir bak,

http://www.anime.gen.tr/yazi.php?id=233

Benim ilgimi çekenler,

Nijikon

“İki boyut tutkusu”. Gerçek insanlardansa iki boyutlu kızlarla, yani anime ve manga kızlarıyla daha çok ilgilenenleri niteler.

Mah-jong

Yüzyıl kadar önce Japonya'da tanınmış Çin kiremit oyunu mah-jong üzerine kurulu bir manga türü vardır. Mah-jong mangaları 70’lerin sonlarında ortaya çıkmış ve başlıca çizer Kitano Eimei’nin çalışmaları ile gelişmiştir. Mah-jong manga okuyucuları çoğunlukla 18-25 yaş grubudur. Yakın zamanın en popüler mah-jong mangalarından biri, Nojou Jun’ichi'nin Naki no Ryuu adlı yapıtıdır. Bessatsu Kindai Mahjong 1986-91 arasında 9 bölümlük bir dizi olarak yayınlamıştır.

Ketsuekigata

“Kan grubu”. Japon kültüründe, kan grubunun kişilikle ilgili olduğu kanısı vardır. Bu inanç 80’li yılların başında popüler olmuştur. Manga çizerlerinin ya da manga karakterlerinin yaş ve doğum yeri gibi bilgilerinin yanı sıra kan türleri de belirtilir.

• quote:

bence öyle bir şey de seçmemelisin. atıyorum dattebayo seçtin mi, hiç naruto izlememiş biri anlamayacak ve ona anlamsız gelecek. ama ne biliyim orewaotaku (İnan ki salladım, ben Otakuyum demeye çalıştım. ) böyle bişey nsıl olur ?

@teddy >> hadi yaa,aslında iyi olabilirdi.Domain adını >> renklisayfalar.com'a kaydıracak hali geldim. Ya şey,isim aslında çok güzel ama " iki ünlü harfin yanyana gelmesi " olası beni domain'de çok rahatsız ediyor.

@Serkan >> Otaku'ya dair herşey alınmış! büyük param olsa animelabs.com.tr'yi alırdım. Ama yok marka tesciliydi,şuydu,buydu derken 500 lirayı bulur...

Daha fikri olan var mı? :( İnanın,domain ismi üretmekten delirmek üzereyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

quote:

Mesela; Janken gibi.

+9125123

Biraz araştırıyım dedim ve bu siteden terimlere bakıyordum,biraz ilginçler istersen sende bir bak,

http://www.anime.gen.tr/yazi.php?id=233

Benim ilgimi çekenler,

Nijikon

“İki boyut tutkusu”. Gerçek insanlardansa iki boyutlu kızlarla, yani anime ve manga kızlarıyla daha çok ilgilenenleri niteler.

Mah-jong

Yüzyıl kadar önce Japonya'da tanınmış Çin kiremit oyunu mah-jong üzerine kurulu bir manga türü vardır. Mah-jong mangaları 70’lerin sonlarında ortaya çıkmış ve başlıca çizer Kitano Eimei’nin çalışmaları ile gelişmiştir. Mah-jong manga okuyucuları çoğunlukla 18-25 yaş grubudur. Yakın zamanın en popüler mah-jong mangalarından biri, Nojou Jun’ichi'nin Naki no Ryuu adlı yapıtıdır. Bessatsu Kindai Mahjong 1986-91 arasında 9 bölümlük bir dizi olarak yayınlamıştır.

Ketsuekigata

“Kan grubu”. Japon kültüründe, kan grubunun kişilikle ilgili olduğu kanısı vardır. Bu inanç 80’li yılların başında popüler olmuştur. Manga çizerlerinin ya da manga karakterlerinin yaş ve doğum yeri gibi bilgilerinin yanı sıra kan türleri de belirtilir.

hepsi çok güzel ama akılda kalabilirliği çok düşük. Yahu siz böyle isimler üretip,ben de olumsuz birşey deyince kendimi çok kötü hissediyorum.

• Halâ yardıma ihtiyacım var.
  • Merak ettim. Son durum ne dostum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.