Şimdi Ara

Yardım Acil Tavsiye Yarın Alınacak !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım sistemini yükseltmek istiyormuş bende sizlere danışayım dedim bu arkadaşın bana attığı sistem fotoğrafları aşşağıda güç kaynağı 250 wattmış yetmez gibi geliyor çünkü rx 470 570 480 580 gibi bi kart alıcaz ona kendisi oyunu çok sever işlemcisi dar boğaz yaparmı bunlarda ve 4 gb 8 gb hangi modelini almalıyız hangi güç kaynağını almalıyız yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar bütçe 1400 civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım Acil Tavsiye Yarın Alınacak !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Occupatio -- 14 Mayıs 2017; 20:47:0 >
  • Yardım Acil Tavsiye Yarın Alınacak !!!!

• Rx 580 4 ya da 8gb hangisini istersen onu al.Psu 450w ve üzeri 80+ verimli olsun kafi olu.r
  • Occupatio kullanıcısına yanıt
    Zalman lx500 power. Rx570 e.karti alinabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hangi 570 önerirsiniz link falan atar mısınız. @forvet09

Hımm anladım 4 ve 8 arasında fiyat farkı biraz fazla sanki 4 ve 8 arasında ki performans farkına değermi fiyat farkı ? Ve hangisini almalıyım sizce 580 link atabilirmisiniz biraz çeşitlilik varda

Sizce bu monitör kurtarırmı yoksa yenisini almalımı evdeki televizyonu bağlasa olur mu işlemci darboğaz yapar mı babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi biraz soru yağmuruna tuttum ama kusura bakmayın yarın alacağız

• Sapphire pulse itx en ucuzu. Normal versiyonuna da bakılabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Darboğaz ve monitör hakkına düşünceleriniz varmı hocam

• Occupatio kullanıcısına yanıt
    Guncel bir islemciden daha az fps verecegi kesin. Ama darbogaz olacagini zannetmiyorum. Monitor göremedim.

• :) ikinci fotoğraf

• Ekran Kartı: Gigabyte RX 580 Gaming OC 8 GB GDDR5 256 Bit DX 12http://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-rx-580-gaming-oc-8gb-256bit-gddr5-pmu357649

PSU: High Power 600 Watt 80+ Bronze (12V Tek Kanal 540 Watt)http://www.ebrarbilgisayar.com/high-power-600w-80-bronze-power-supply-pmu357397

TOPLAM: 1420 lira.. Kargo ücretleri hariç..

• Sağol hocam darboğaz yapmaz değilmi işlemciyle

• Zalman lx500 power. Rx570 e.karti alinabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Occupatio

Sağol hocam darboğaz yapmaz değilmi işlemciyle

O konuda garanti veremem kardeşim, büyük ihtimalle işlemci az da olsa yapacaktır.. RX 580 oldukça güçlü bir karttır çünkü.. riske girmek istemiyorsan GTX 1050 Ti de alabilirsin.. o da güzel karttır, fiyatı da daha uygun diğerlerine göre.. ama performans olarak hiç birine yaklaşamaz, haberin olsun.. :)
  • Peki hocam :) biz vatan pc den almayı düşünüyoruz ürünleri ama oradan tavsiye edebilme imkanınız varmı acaba :)?

• Gtx1050 Ti + 400-500W 80+ kaliteli bir psu alın yeterlidir. 900p 'de her oyunun üstesinden rahat gelir. Ne de olsa 900p monitör için Rx570 ve ya Rx580'e gerek yok. İşlemci zora girer zaten 900p'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 15 Mayıs 2017; 17:40:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Occupatio

Peki hocam :) biz vatan pc den almayı düşünüyoruz ürünleri ama oradan tavsiye edebilme imkanınız varmı acaba :)?

Vatan pahalıdır ama sen bilirsin yine de kardeşim.. elden alacaksan sakıncası yok sanırım.. kullanılmış ya da arızalı ürün alırsan hızlı şekilde değiştirme imakanın var.. :)

Ekran Kartı: Sapphire RX 580 Pulse 8 GB GDDR5 256 Bit DX 12http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-rx580-pulse-gddr5-8gb-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

PSU: Thermaltake Litepower 650 Watt (12V Tek Kanal 576 Watt)http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-litepower-650w-guc-kaynagi.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.