Şimdi Ara

YARDIM ! 3GS No Service Hat yok uyarısı (unlock yapamıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Bugun bir telefon aldım. Arkadaş Kanada dan almış telefonu açıkçası sormadım da unlock mu diye neyse efem versiyon 4.3.3 tü ve satan kişi tema falan bir sürü şey yüklemiş telefon çok yavaştı.

Restore edip 5.0.1 yüklemeyi denedim. Manuel olarak tabi 5.1 olmasın diye 5.01 buldum ve shfit-restore ile denedim. Defalarca hata aldım 21 hatas 1602 vs vs .. Neyse host dosyası falan filan derken becerdim. Yüklendi telefona ekrana işte ülke dil seçme kısmı geldi fakat son aşamada etkinleştirilemiyor diye bir hata aldım. Bu sırada itunesta no simcard installed in the iphone tarzı bir hata vardı. Neyse ifaith ile ssh kaydı almıştım onu tekrar yükledim falan derken hala aynı hatayı alıyorum. Şuanda ekranda itunes a bağlama işareti var ve slide to emergency yazıyor. Itunes ise no simcard installed in the iphone diyor. Ne yapabiliriz arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum zira telefonu aldığımda çalışıyordu kız arkadaşıma hediye edecektim fakat biraz hızlansın temiz olsun derken telefonu bozdum resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theradon -- 19 Mart 2012; 14:46:21 >

• sanırım oranın sim kartı gerekli.bu iyi haber.bulursun netten felan.
    kötü haber baseband uçmuşmudur bilmiyorum ama o zaman güle güle
  • nasıl ya başka bir yolu yok mu
  • güncel
  • Hacktivasyon yaparsanız,cihazın kilitli olduğu operatörün sim kartına ihtiyaç duymadan menüye ulaşabilirsiniz.
  • sn0wbreeze ile custom fw yap
  • haktivasyon yaptım cihaz açıldı şuanda.

Ayarlar-Genel-Hakkında

Sürüm 4.3.3(8j2)
    Modem Firmware 06.15.00

Bu şekilde arkadaşlar cihaz açık ama Avea hat takılı içine ve şebeke yok aranıyor yazıyor ve gelmiyor hiçbir şekilde ne yapmam lazım lütfen yardımlarınızı bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theradon

haktivasyon yaptım cihaz açıldı şuanda.

Ayarlar-Genel-Hakkında

Sürüm 4.3.3(8j2)
    Modem Firmware 06.15.00

Bu şekilde arkadaşlar cihaz açık ama Avea hat takılı içine ve şebeke yok aranıyor yazıyor ve gelmiyor hiçbir şekilde ne yapmam lazım lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Cydia dan ultrasn0w yuklemen lazim cydia ya hir manageye tikla edit e tikla add e tiklahttp://cydia.hackulo.us yaz add e tikla yukle adresi onaylayip sonra altta search var ona tikla ve ultrasn0w yaz arat ve onu yukle telefon restart et sorunun cozulcek saygilar

• Yaptım bu dediğini dostum olmadı ama yinede. Bir arkadaş forumda ipad baseband ile kur düzelicek demiş onu yapmaya çalışıyorum da nasıl olucak anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theradon

Yaptım bu dediğini dostum olmadı ama yinede. Bir arkadaş forumda ipad baseband ile kur düzelicek demiş onu yapmaya çalışıyorum da nasıl olucak anlamadım.

Zaten senin cihazda su an ipad basebandi kurulu yazmis oldugum modem firmware ipad e ait bildigim kadari ile
  • Hayır dostum ben yaptığım işlemi anlatayım. Sn0wfreze ile iphone 3gs - 4.3.3 indiriyorum. Sonra expert-general ile haktivasyonu seçiyorum build diyorum. Daha sonra Shift-Geri yükle ile yüklüyorum. Buraya kadar normal telefonda açılıyor fakat simcard ı görmüyor :/
  • Kardeş senin telefonda zaten ipad basebandı yüklü yapman gereken arkadaşın dediği gibi cydia dan ultrasn0w u yüklemek ve telefonu açıp kapamak
  • benim telefona ipad baseband ı nereden gelmiş yaw yukarda dediğim işlemi yapıyorum sadece =)

ultrasn0w yükledim ama gelmedi hat hala avea ile ilgili mi acaba
  • Senin telefonda iPad baseband var. 6.15.00 gibi birşey olması gerekli.

Sn0wbreeze ile custom fw hazırlarsan aktivasyon kısmını atlatirsin.
    Sonranda cydia'dan ultrasnowu yüklersin sorunlar biter.
  • desiya bana telefon numaranı ya da facebook falan versen şu işi halletsek yardımcı olabilir misin acaba ? Kendi 4s ime yarım saatte jb yapmıştım 3gs beni 2 gündür uykusuz bıraktı resmen
  • Hala aranıyor yazıyor ultrasn0w yapmama rağmen sorun nerede arkadaşlar ?
  • güncel
  • furkanhyl@hot. ekle yardımcı olayım kardeş
  • cana-cana ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim malsef olmadı. Telefoncuya vermek zorunda kaldım
  • ben de asagi yukari ayni sorunu yasiyorum. durum sudur ki; sapa saglam unlock lu calisan 3gs bi gece bisye oldu ve wifi calismamaya basladi. sora restore et biseyler yap falan filan yazilimi degistirip 6.15.00 bb yuklu hale geldi ancak bu sefer hem telefon lock hem de wifi calismiyo. ne yapabilirim yardimci olabilecek varsa cok memnun olurum. bir de ben abd de yasiyorum. bu iphone un hangi sebeke den oldugunu nasil anlarim. belki gidip onlarla konussam sim kilidi acma kodu falan veririler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.