Şimdi Ara

Yardım.. 2gb 512bit ekrankrtnda yeni oyunları full çözünürlükte oynymyorum.neden...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YARDIM... YENİ PC ALDIM ve yeni çıkan oyunları(battlefaild3) full çözünürlükte oynuyamıyorum ama 2gb 512 bit rkran kartıyla oynamam lazım ama oynıyamıyorum yardım lütfen.

ram:3gb ocz marka ddr3 1333mhz

işlemci: AMD PHENOM 2 X4 955 BLACK EDİTİON

EKRAN KARTI :PALİT NVİDİA GTX285 2GB 512 BİT

ANAKART:GİGABYTE MA77OT-UD3P

KASA: COOLER MASTER.

BENCE BU GEREKSİNMLİ Bİ KASA ÇALIŞTIRMASI LAZIM AMA FULL ÇÖZÜNÜRLÜKTE OYNIYAMIYORUM RAMDAN MI KAYNAKLANIO EKRANKARTIN DANMI YARDIM EDERSNİZ ÇOK YARDIMCI OLURSUNZ.

• heyecandan cümle düşüklüğü olmuş mesajında ilk önce bi kontrol et istersen ekran kartının driver'i güncelmi
  • öncelikle sorunuz için tek konu açmanız yeterli birden fazla konu açmayın.

Bahsettiğiniz oyun full detayda ve yüksek çözünürlükte en yeni kartları bile dize getiriyor, isterseniz bir inceleyin

http://www.tomshardware.co.uk/battlefield-3-graphics-performance,review-32308-2.html
  • Bence de şu üstte yazılı sistem bf3ü en full ayarlarda oynamak için çok yeterli değil..

Ayrıca bir konu daha var, PSU kaç watt?özellikleri ne?

Oyun performansını etkileyen en önemli 2.şeyi yazmamışsınız?
  • ilk başta ekran kartının driveri yüklümü ona bakman gerekir eğer yüklü ise güncel mi diye bakman gerekir. Genel de yüksek çözünürlük isteyen oyunlar ek programlar ister network 4.0 gibi vb.. onlarada bakman gerekir ondanda açmayabilir.
  • gtx 285 diyosun ben gtx570 le aa yı açamıyorum :)
  • arkadaslar çok saolun içimi rahatlattınız.yani bi sorun falan yok dimi normal açmaması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesut arkadasım bu sırada psu 650 watt.nasıl sence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.