Şimdi Ara

YARDIM!!!!!!!!!!2 x400 gb RAİD 0 GİDİYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

C/: 15 gb bölümlenmiş alan...windows bittiği için formatladım...XP ön yüklemesinden sonra mavi ekran hatası... XP yuklemesine izin vermiyor...1 terabyta yakın depo gidecek!! ne yapmalıyım??acil yardım lütfen arkadaşlar...bütün işler aksadı!! Raid 0 yapan aklımın en gizli köşeleriyle münakaşa halindeyim nasıl xp yukleyeceğim..baska bir hdd üzerine xp yuklemem bilgileri kurtarmama yardımcı olurmu???

• Artık onyuklemede yapmıyor

WİNDOWS BİR BİLGİSAYAR DİSK DONANIM YAPILANDIRMASI SORUNU NEDENİYLE BAŞLATILAMADI.
    SEÇİLİ ÖNYÜKLEME VE DİSKETİNDEN OKUNMADI, ÖNYÜKLEME YOLUNU VE DİSK DONANIMI GÖZDEN GEÇİRİN!
  • Raid 0 depolama için çok kötü maalesef =/
  • HELP
  • Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun , "Hirens Boot cd" yi denedinmi bu program cd den boot eden ve fdisk, mbr kaydı, (şimdi hatırlayamadım ama içerisinde scandisk varsa bu durumu kurtarabilir) yapabilen, içerisinde partition magic den tut Acronise kadar bir çok program bulunan güzel bir bootable cd dir Disk testi yapabilir belki verileri başka bir hddye kurtarabilirsin. Denemeni öneririm her türlü bundan kötüsü olamaz zaten.
  • Kurtarma DVD si vermişti CHIP dergisi. Orada HDD kurtarmak için gerekli programlar bir açılış DVD si ile verilmişti.
  • Raid yaparken kullandıgın disketi windows yuklerken sürücüne takıyormusun veya taktıgın diskette raid yongasının sürücüsü yüklümü ?
    Konuyu depolama bölümüne acarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavuti -- 17 Ocak 2007; 12:49:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim yazılımsal yapmaya kalktıysan XP desteklemiyor SERVER 2003 hata toleransı tanıyan disk biçimlendirmeleri yapabiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.