Şimdi Ara

YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski telefonum android'di ve artık kasıyo,donuyo kısacası öldü Yeni telefon alma zamanım geldi. Max 1500-1600 TL bütçem var ve yeni
    alacağım telefonda eskisi gibi sorunlar yaşamak istemiyorum.Bu nedenle iPhone5 almayı düşünüyorum sizin düşüceleriniz nelerdir? Veya şunu al donmaz kasmaz diyeceğiz telefon var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi src31 -- 17 Mayıs 2014; 11:19:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: src31

eski telefonum android'di ve artık kasıyo,donuyo kısacası öldü Yeni telefon alma zamanım geldi. Max 1500-1600 TL bütçem var ve yeni
    alacağım telefonda eskisi gibi sorunlar yaşamak istemiyorum.Bu nedenle iPhone5 almayı düşünüyorum sizin düşüceleriniz nelerdir? Veya şunu al donmaz kasmaz diyeceğiz telefon var mıdır?

Stabilite dediğinde akla ıos ve wp gelir.Ios cihazlarda şar. sorunu var çok az gidiyor tavsiye etmem.Lumia 1020 senin için harika bir cihazdır Iphone 5s'dende iyidir 2 gb ram sd 400 işlemcisi ile harika bir performans veriyor.Ekran çözünürlüğü ve 41 mp kamerasıda var buda harika.Batarya süreside harika tavsiye ederim.Ekranıda 4.5 inc daha ideal bir ekranı var.
    Android tarafında Xperia Z1 Compact ve Z1 var.Param cebimde kalsın dersen G2 var.Soruların olursa yardım ederim.

• Eski telefonun marka ve modeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse benim fikrim şudur sana: cücük kadar ekranlı hiçbir telefona ben olsam 1000 lira üstü para vermem. Al bir tablet yanina da 500-600 lük bir tel keyfine bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni cihazlarda stabilize sorunu yapamazsın. Z1 veya g2 bak derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 daha eski bir cihaz 5 yerine 5s almak daha mantıklı yada 5 fiyatına z1 compact çok daha iyi olur.
  • kitkatla stabilite problemi çözüldü.1600 tlye z1 alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    acil yardım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen kıtkat ıle andorıdın en buyuk hadıkapı taırhe gomuldu,anlık takılma donmayı bırak soyle bır falso bıle yasamadım 3 aya takın G2 kullanıyorum,memnunum.
  • g2 öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.