Şimdi Ara

YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce general mobille discovery alınmalımı lütfen cevap verin açil

• buraya fanları da anti-fanları da az sonra hücum eder. ne kadar paraya ne özellikler arıyorsun bence öyle yaz da bence doğru düzgün cevaplar alabilesin arkadaşım.
  • Moto G çok daha iyi gm den en azından güvenilir bir firma ve telefon servis servis dolaşmıyor dandik değil.Tam olarak bütçe ne kadar ve telefonla neler yapıcaksın.
  • Dün aldım alma nedenim ucuz, çift hatlı ve önerilerden dolayıydı. Şuanlık memnunum içimde ısındı telefona ama alırsan 16gb lığını almalısın.
  • Bey Amca kullanıcısına yanıt
    kaça aldın şuan hiç bi sorun yok dimi nerden aldın bende alacam 2 3 güne
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyonroe

700 liraya vatandan aldım. Sorun yok ekrandaki kabarcık telefonla beraber monteli gelen ekran koruyucusuna aitmiş sorun düzeldi. Çift hat ve Wifi veya 3g açıksa şarj 7 8 saat gidiyor tek hat çalıştırırsan 12 13 saat gider ben %15 kaldığında tek hat olarak ayarladım ve 3gyi kapattım 2 saat civarı idare etti beni. Bu arada sürekli telefon görüşmeleri yapıyorum.
    hmm jelatini kendindemi var jelatin takılımı geliyor yani birda hangi kutu kaç gb lik kutunun rengi ne * s3 mü gmd mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım!
    6 yıl önce açıldı
    YARDIM!!!
    2 hafta önce açıldı
    Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hmm jelatini kendindemi var jelatin takılımı geliyor yani birda hangi kutu kaç gb lik kutunun rengi ne * s3 mü gmd mi ?

Üstünde yapıştırılmış birtane jelatin var ayrıca kutunun içinde bir tane daha mevcut. 16 gblık aldım siyah kutusu var.
    siyah kutudakiler kötü diyorlarda neyse şimdi abicim kutuyu açtık ya ilk general mobile telefonu gördük ekranın üstünde önce general mobile discovery diye kağıt var onu söküp attık birtanede beyaz şeffaf kendi jelatinimi var kutuda varmı bir tane daha o zaman bu kendi otomatik böyle geliyor desene ?
  • piyonroe P kullanıcısına yanıt
    Aynen o şekilde general mobile reklamlı jelatini söktükten sonra camına fabrika çıkışı yapıştırılmış ekran koruyucusu bulunuyor. Ekstradan 1 tane daha kutunun içinden çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

quote:

700 liraya vatandan aldım. Sorun yok ekrandaki kabarcık telefonla beraber monteli gelen ekran koruyucusuna aitmiş sorun düzeldi. Çift hat ve Wifi veya 3g açıksa şarj 7 8 saat gidiyor tek hat çalıştırırsan 12 13 saat gider ben %15 kaldığında tek hat olarak ayarladım ve 3gyi kapattım 2 saat civarı idare etti beni. Bu arada sürekli telefon görüşmeleri yapıyorum.

Nakitmi,taksitmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

quote:

Nakitmi,taksitmi

Ben nakit aldim ama nazi kartlara taksit yapiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.