Şimdi Ara

Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakadaşlar kend cihazlarım örneğin ps3 gibi felen laptopımın monitörüne bağlamak istiyorum hdmı la vaya başka bir yoldan yardım edin....

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkaya12

arakadaşlar kend cihazlarım örneğin ps3 gibi felen laptopımın monitörüne bağlamak istiyorum hdmı la vaya başka bir yoldan yardım edin....

Eğer laptopunuzun dahili mönitörüne bağlamak istiyorsanız cevap hayır. Zamanında bende çooook araştırdım bu konuyu ama maalesef hiçbir şey bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

arakadaşlar kend cihazlarım örneğin ps3 gibi felen laptopımın monitörüne bağlamak istiyorum hdmı la vaya başka bir yoldan yardım edin....

Eğer laptopunuzun dahili mönitörüne bağlamak istiyorsanız cevap hayır. Zamanında bende çooook araştırdım bu konuyu ama maalesef hiçbir şey bulamadım

yapma hocam yapma :(((((((((((
  • quote:

quote:

quote:

Aslında bir yolu var. Ben deneyecektim ama PS3'üm bozuldu

Bir tarafı USB, bir tarafı sarı ve beyaz girişli adaptörler var. USB tarafını laptop'a takıp, görüntü girişlerindende PS3'ü bağlarsanız görüntü ve ses alabilirsiniz ama o zaman görüntü çok kötü oluyor.

Yardım

Bunun bir ucu USB, diğer ucu HDMI olan adaptörü alırsanız görüntü daha iyi olabilir.

Dediğim gibi, ben deneyecektim ama maalesef PS3'üm sarı ışık hatası verdi

Düzenleme: Yanlış anlaşılmasın, bu adaptör yüzünden bozulmadı PS3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 12 Eylül 2012; 19:30:11 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında bir yolu var. Ben deneyecektim ama PS3'üm bozuldu

Bir tarafı USB, bir tarafı sarı ve beyaz girişli adaptörler var. USB tarafını laptop'a takıp, görüntü girişlerindende PS3'ü bağlarsanız görüntü ve ses alabilirsiniz ama o zaman görüntü çok kötü oluyor.

Yardım

Bunun bir ucu USB, diğer ucu HDMI olan adaptörü alırsanız görüntü daha iyi olabilir.

Dediğim gibi, ben deneyecektim ama maalesef PS3'üm sarı ışık hatası verdi

Düzenleme: Yanlış anlaşılmasın, bu adaptör yüzünden bozulmadı PS3.

bunu araştıracam yardımınız için teeşşekürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    acil yardım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.