Şimdi Ara

Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir şey danışmak istiyorum. Ben w150er(siparişte q suda var ) aldım ve alırken Blu-Ray ekledim 164 tl ek olarak yani. Aldıktan çok sonra forumda bu kadar detaylı araştırma yapma imkanı buldum ve performansa mı yatırsaydım o parayı diye düşünmeye başladım. Ben 6 ağustosta sipariş verdim ve 16 ekimde alacam. Yani daha ççooook var. Ben şuan siparişimde değişiklik yapabilir miyim. Yani blu ray yerine başka bir donanımsal ürün alabilir miyim? Eğer alabilirsem ne önerirsiniz? Dediğim gibi 164 lira içerde oluyor bi miktar da ben şuan verebilirim. Performans açısından önerilerinizi bekliyorum. Ki şuan ben str li kasa alabilecek miyim onu da bilmediğinden ssd de alamıyorum eğer bu konuda bir bilginiz varsa çok memnun olurum.

Şimdiden çok teşekkür ederim

SAMSUNG GALAXY S III
  • srtli kasa alamasanda ssd performansta artış sağlayacaktır(srt'li kasa geçişini sağlamak zorundalar), birçok kullanıcımızın srt hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığını düşünüyorum. blu-ray yerine ramlar(1600 mhz) hdd 750 gb (seagate) yapmanı öneririm.
    RAM: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL9 Kingston HyperX KIT SSD: VTX4 128 GB - HDD: 500GB 7200 RPM
    GPU: 1,5 GB GDDR5 nVIDIA GeForce GTX 770M 198-Bit Display: 15,6" Full HD LED Backlight || Ağırlık: pil dahil sadece 2,8kg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delidolu5

srtli kasa alamasanda ssd performansta artış sağlayacaktır(srt'li kasa geçişini sağlamak zorundalar), birçok kullanıcımızın srt hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığını düşünüyorum. blu-ray yerine ramlar(1600 mhz) hdd 750 gb (seagate) yapmanı öneririm.

ben 120 gb lik ssd alsam srt desteği sağlamasalar ne olur? diğer önerdiklerini de almayı düşünüyorum teşekkürler

SAMSUNG GALAXY S III
  • Bir sey olmaz ssdnin performansindan yararlanirsin fakat smart response teknolojisini kullanamazsin ki bu bence cok onemli kasani degistirmeye bak sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Q61MS-17624
    CPU Intel® Core™ i7-3610QM || GPU 1.5GB GDDR5 nVIDIA® GTX 670M 192Bit || RAM 16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz Kingston HyperX KIT || SSD 120GB Kingston HyperX 6GB/sn || HDD 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB || Display 17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duayeni

quote:

srtli kasa alamasanda ssd performansta artış sağlayacaktır(srt'li kasa geçişini sağlamak zorundalar), birçok kullanıcımızın srt hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığını düşünüyorum. blu-ray yerine ramlar(1600 mhz) hdd 750 gb (seagate) yapmanı öneririm.

ben 120 gb lik ssd alsam srt desteği sağlamasalar ne olur? diğer önerdiklerini de almayı düşünüyorum teşekkürler

srt olmasa bile 120 gb ssdye işletim sistemi ve programları kurarsin.bilgisayar uçar.diğer diskide depolama için kullanirsin.srt olmaması sadece depolama için kullanacagin diskin normal hızda çalışmasına sebep olur.

• srt özelliğinde, sık kullandığın dosyalar ssd'de önbellekleniyor.
    RAM: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL9 Kingston HyperX KIT SSD: VTX4 128 GB - HDD: 500GB 7200 RPM
    GPU: 1,5 GB GDDR5 nVIDIA GeForce GTX 770M 198-Bit Display: 15,6" Full HD LED Backlight || Ağırlık: pil dahil sadece 2,8kg.
  • .Açıklama için teşekkürler . yani bende isterim srt li kasa ama . sizin önerileriniz nedir peki

SAMSUNG GALAXY S III
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım.
    22 yıl önce açıldı
    Yardım
    6 yıl önce açıldı
    YARDIM!!!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oneri derken nasil yani srt konusunda ise kesinlikle pesini birakma kasa degisimi yap

Q61MS-17624
    CPU Intel® Core™ i7-3610QM || GPU 1.5GB GDDR5 nVIDIA® GTX 670M 192Bit || RAM 16GB (4x4GB) DDR3 1600MHz Kingston HyperX KIT || SSD 120GB Kingston HyperX 6GB/sn || HDD 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB || Display 17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran
  • quote:

.Açıklama için teşekkürler . yani bende isterim srt li kasa ama . sizin önerileriniz nedir peki

hocam yaklaşık 2 senedir blu rayli bir bilgisayarım var ama toplamda 5 kez felan kullandım.eğer yapabiliyorsan blu rayi iptal edip aynı paraya ramleri 1600 yapıp hddyi 750 yap.bu aradada teslim tarihine kadar ssd takip et kampanyalardan 200 tl civarinada onu alırsın.kasa değişikliği için önce teklifi görmek lazım sonra karar veririz bence.ama yukarda yazdıklarım zaten kasadan bağımsız şeyler.

Orijinalden alıntı: edgar1899

quote:

.Açıklama için teşekkürler . yani bende isterim srt li kasa ama . sizin önerileriniz nedir peki

hocam yaklaşık 2 senedir blu rayli bir bilgisayarım var ama toplamda 5 kez felan kullandım.eğer yapabiliyorsan blu rayi iptal edip aynı paraya ramleri 1600 yapıp hddyi 750 yap.bu aradada teslim tarihine kadar ssd takip et kampanyalardan 200 tl civarinada onu alırsın.kasa değişikliği için önce teklifi görmek lazım sonra karar veririz bence.ama yukarda yazdıklarım zaten kasadan bağımsız şeyler.

hocam çok teşekkürler. Kasa önerisi verilseydi iyi olacaktı. Ona göre hareket ederdim. Ama ram ve hdd olarak tavsiye ettiklerinizi yapmayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle yarın arayıp bilgi alırım. Sizi de bilgilendiririm. Ama srt li kasa olursa ben sonradan da alabilirim ssd yi o açıdan iyi olur

Bu arada ram ve hdd olarak tavsiye ettiklerinizi yaparsam gözle görülür bir fark olur mu?

SAMSUNG GALAXY S III

• evet bende kasa önerisini bekliyorum.kasayı begenmezsem ms serisine geçeceğim.hdd 60 tl 250 gb daha fazla olacağı için uygun.ram ise tabiki hissedilir fark yaratır ama kullanacağınız programa göre.oyunlarda ise pek fark etmez.

Orijinalden alıntı: edgar1899

evet bende kasa önerisini bekliyorum.kasayı begenmezsem ms serisine geçeceğim.hdd 60 tl 250 gb daha fazla olacağı için uygun.ram ise tabiki hissedilir fark yaratır ama kullanacağınız programa göre.oyunlarda ise pek fark etmez.

bi kasa önerisi geleydi iyiyidi ya

SAMSUNG GALAXY S III
  • Ramde 1 tane 8 gb olması mı daha iyi 2 tane 4 olması mı?

SAMSUNG GALAXY S III
  • quote:

Ramde 1 tane 8 gb olması mı daha iyi 2 tane 4 olması mı?

2x4 gb kullanmak daha iyidir.
  • quote:

quote:

Ramde 1 tane 8 gb olması mı daha iyi 2 tane 4 olması mı?

2x4 gb kullanmak daha iyidir.

monster ın sitesinde 1 8gb daha pahallı olduğunu görünce anlam veremedim. Sorayım dedim. Eyvalllah

SAMSUNG GALAXY S III
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.