Şimdi Ara

Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar,ben asus hd 6870 direct cu ekran kartı aldım.ama bir sorun var,oyun oynarken fln oyun açılıyor sonra pc res atıyor.psu aldım 500 watt.redrock gaming edition gerçek 500 watt yazıyor(gerçek olup olmadığından emin değilim) .pc-gpu sıcaklıklarına bakıyorum 30 dereceyi geçen yok,driverleri güncelledim belki sorun biostandır fln diye biosu default ayarlarına getirdim ama oyun açınca pc hala res atıyor.sorun sizce psu dan mı? normal pc açıkken veya düşük sistem isteyen oyunları oynarken sorun yok.(gta vc fln) ama cod4 oynuyorum tak pc gidiyor.yardımlarınızı bekliyorum.

sistem:
    amd phenom ıı x6 1090t işlemci
    asus m4a87td/usb3 anakart
    4gb ddr3 1333 mhz ram(biri kingston biri başka bi marka adını hatırlamıyorum)
    asus hd 6870 direct cu ekran kartı
    500 watt redrock gaming edition psu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 11 Ocak 2012; 20:33:57 >

• Valla sıkıldım arkadasim sana psu yazmaktan. redrock sahte psu olarak aradin mi internette hic? millet 25 tl ye takas ediyor o psu yu...

Orijinalden alıntı: Din Djarin

Valla sıkıldım arkadasim sana psu yazmaktan. redrock sahte psu olarak aradin mi internette hic? millet 25 tl ye takas ediyor o psu yu...
    oyun başta düzgün bir biçimde açılıyor,5-10 dk sonra pc reset atıyor.sizce psu dan mı yine?eğer öyleyse 80 plus 500 watt alıcam,ama eğer değilse olan 150 tl me olur :(

Orijinalden alıntı: toytonum

oyun başta düzgün bir biçimde açılıyor,5-10 dk sonra pc reset atıyor.sizce psu dan mı yine?eğer öyleyse 80 plus 500 watt alıcam,ama eğer değilse olan 150 tl me olur :(

Alıntıları Göster
    now we are speaking english. yes your power supply unit is fake. its faulty product.

Orijinalden alıntı: exeter

now we are speaking english. yes your power supply unit is fake. its faulty product.

iyi tamam.adam akıllı söyleyebilirdin soru sorduk eğer anlatmak istemiyorsan cevap vermezsin olur biter.

quote:

iyi tamam.adam akıllı söyleyebilirdin soru sorduk eğer anlatmak istemiyorsan cevap vermezsin olur biter.

Alıntıları Göster
    Hocam kusura bakmayin. bir yerde daha bir arkadasin redrock 500w psu ile hala makine acmaya calisiyordu. sizi o sandim ona da belki 3 kere dedim. redrock psular malesef ki sahte etiketli urunler. makinenizi daha az guc ceken bir ekran karti ile deneyin restart atmadigini goreceksiniz.

• quote:

Hocam kusura bakmayin. bir yerde daha bir arkadasin redrock 500w psu ile hala makine acmaya calisiyordu. sizi o sandim ona da belki 3 kere dedim. redrock psular malesef ki sahte etiketli urunler. makinenizi daha az guc ceken bir ekran karti ile deneyin restart atmadigini goreceksiniz.

peki önemli değil.evet daha önce sahte 400w psu ile nvidia geforce 210 ve yukarda yazdığım sistemi kullanıyordum res atmıyordu :D
    sanırsam ekran kartım biraz güçlü geldi bu psu da kaldırmıyor.(şuan içimden aldığım yere gidip önlerine koymak istiyorum bu psu'yu.)mecburen gerçek 500 watt alıcam;

bunu buldum sizce nasıl ?

http://www.exa.com.tr/fsp/power_supply/fsp_saga-343-11927.html

gerçek 500 watt mı ayrıca yukardaki sistemi kaldırır mı?

Saygılarımla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım.
    21 yıl önce açıldı
    (((acil yardım)))
    20 yıl önce açıldı
    YARDIM!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

peki önemli değil.evet daha önce sahte 400w psu ile nvidia geforce 210 ve yukarda yazdığım sistemi kullanıyordum res atmıyordu :D
    sanırsam ekran kartım biraz güçlü geldi bu psu da kaldırmıyor.(şuan içimden aldığım yere gidip önlerine koymak istiyorum bu psu'yu.)mecburen gerçek 500 watt alıcam;

bunu buldum sizce nasıl ?

http://www.exa.com.tr/fsp/power_supply/fsp_saga-343-11927.html

gerçek 500 watt mı ayrıca yukardaki sistemi kaldırır mı?

Saygılarımla

Alıntıları Göster
    daha yukarisini alin. 6850 ne kadar guc ceker bilmiyorum ama arkadasin birine 550w yetmemisti. min 600 olarak kendinize sinir koyun. ki sizde de 1090t var. 138w islemci
    ekran karti 220 cekse 360 zaten boylece gitti.. buna ne anakart ne diskler nede diger bilesenler ekli...
    600 iyi secim olacaktir.

• quote:

daha yukarisini alin. 6850 ne kadar guc ceker bilmiyorum ama arkadasin birine 550w yetmemisti. min 600 olarak kendinize sinir koyun. ki sizde de 1090t var. 138w islemci
    ekran karti 220 cekse 360 zaten boylece gitti.. buna ne anakart ne diskler nede diger bilesenler ekli...
    600 iyi secim olacaktir.

6850 değil 6870 hemde asus(diğer 6870 lerden çok çekiyor fabrika ocli çünkü) linki:http://usa.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6870_DC2DI2S1GD5/#overview bakmak isterseniz.

bana şöyle 150-180 tlyi geçmeyecek gerçek 600 watt veya yukardaki sistemi kaldırabilecek bir psu önerirseniz sevinirim.

sizide yoruyorum ancak başka soracağım kimse yok.tekrardan özür dilerim.

ben şimdilik bunu buldum ama gerçek mi bilmiyorum.eğer sizde önerirseniz 150-180 tl arası sevinirim(şu aşağıdaki gerçek değilse)

http://www.exa.com.tr/xigmatek/power_supply/xigmatek_nrpvc603-343-15545.html

• quote:

quote:

600 iyi secim olacaktir.

6850 değil 6870 hemde asus(diğer 6870 lerden çok çekiyor fabrika ocli çünkü) linki:http://usa.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6870_DC2DI2S1GD5/#overview bakmak isterseniz.

bana şöyle 150-180 tlyi geçmeyecek gerçek 600 watt veya yukardaki sistemi kaldırabilecek bir psu önerirseniz sevinirim.

ben şimdilik bunu buldum ama gerçek mi bilmiyorum.eğer sizde önerirseniz 150-180 tl arası sevinirim(şu aşağıdaki gerçek değilse)

Alıntıları Göster
    Hocam bana birakirsan bu isi ben civitirim..
    gider 5 yil yada 7 yil garantili psu al derim...
    Corsair
    Professional Series™ Gold (Models AX1200, AX850, AX750, and AX650) have a 7 year warranty
    Professional Series (Models HX450, HX650, HX750, HX850 and HX1050) have a 7 year warranty
    Enthusiast Series™ V2 (Models TX650V2, TX750V2, and TX850V2) have a 5 year warranty
    Enthusiast Series Modular (Models TX650M, TX750M, and TX850M) have a 5 year warranty

OCZ de Z ve ZX serileri...
    Enermax
    thermaltake Toughpower serileri..

Cooler master larinda bazi modelleri 5 yil garantili deniyor fakat bu urunu malesef ki 2-3 firma getiriyor asil distributorun getirmedikleri (mesela gold tarafindan satilanlar yada diger firmasi hizlial) bunlarin 2 yil garantisi olur.
    Bu yuzden bunu onermem

• quote:

Orijinalden alıntı: Din Djarin

Hocam bana birakirsan bu isi ben civitirim..
    gider 5 yil yada 7 yil garantili psu al derim...
    Corsair
    Professional Series™ Gold (Models AX1200, AX850, AX750, and AX650) have a 7 year warranty
    Professional Series (Models HX450, HX650, HX750, HX850 and HX1050) have a 7 year warranty
    Enthusiast Series™ V2 (Models TX650V2, TX750V2, and TX850V2) have a 5 year warranty
    Enthusiast Series Modular (Models TX650M, TX750M, and TX850M) have a 5 year warranty

OCZ de Z ve ZX serileri...
    Enermax
    thermaltake Toughpower serileri..

Cooler master larinda bazi modelleri 5 yil garantili deniyor fakat bu urunu malesef ki 2-3 firma getiriyor asil distributorun getirmedikleri (mesela gold tarafindan satilanlar yada diger firmasi hizlial) bunlarin 2 yil garantisi olur.
    Bu yuzden bunu onermem

Alıntıları Göster
    oh oh kardeşim ne yaptın,bunlar 250 tl den başlıyor ben 150-180 tl arası dedim. :)

neyse ben 80 pluslu aramaya devam edeyim.yinede yardımın için teşekkürler.

• quote:

quote:

600 iyi secim olacaktir.

Alıntıları Göster
    Aradığınız ürün bu gibi görünüyor. Bugün %25 indirim de olunca 178TL den 130 küsura iniyor. Göz atabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanureyen

Aradığınız ürün bu gibi görünüyor. Bugün %25 indirim de olunca 178TL den 130 küsura iniyor. Göz atabilirsiniz.

bana 80 pluslu lazım,sanırsam bunda yok.eğer olmazsa bütçeyi arttıracam biraz daha

Orijinalden alıntı: SmokingBird

Alıntıları Göster
    eeee hocam ben ne diyorum 5 yil garanti... verebiliyor mu soylediginiz urunler...
    Hem urun kaliteli olur. 250 verirsiniz ama 2 yilda zorlanmaktan dolayi 3. yilinda bozulan bir psu daha aldiran urunden daha ucuza gelir..
    Lightpower icin... 500 luk thermaltake toughtpower = 600 lightpower. adi ustunde light hafif versiyon.

• quote:

eeee hocam ben ne diyorum 5 yil garanti... verebiliyor mu soylediginiz urunler...
    Hem urun kaliteli olur. 250 verirsiniz ama 2 yilda zorlanmaktan dolayi 3. yilinda bozulan bir psu daha aldiran urunden daha ucuza gelir..
    Lightpower icin... 500 luk thermaltake toughtpower = 600 lightpower. adi ustunde light hafif versiyon.

Hocam bilgisayarların bozulma sebebi genellikle psu değil, anakartın bozulmasıdır. Yani psu dan yana pek sıkıntı olacağını sanmam. Ben kasayla gelen 400w lık psu ile bilgisayarımı 6 sene kullandım ve anakart bozuldu, psu hala başka bilgisayarlara takınca çalışıyor. Ama tabi ki sahte psu kullanılamaz, güvenlik önlemleri olmalı. Ama 5 yıl garanti vs. pek gerek olacağını düşünmüyorum

quote:

Hocam bilgisayarların bozulma sebebi genellikle psu değil, anakartın bozulmasıdır. Yani psu dan yana pek sıkıntı olacağını sanmam. Ben kasayla gelen 400w lık psu ile bilgisayarımı 6 sene kullandım ve anakart bozuldu, psu hala başka bilgisayarlara takınca çalışıyor. Ama tabi ki sahte psu kullanılamaz, güvenlik önlemleri olmalı. Ama 5 yıl garanti vs. pek gerek olacağını düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    Siz sanmiyorsunuz ben defalarca garantiye psu yolladim. sizin kasa ile gelen psunuz neydi onemli olan o. yada ne kullandiniz makinenizde ne calistirdiniz onemli ikinci seyde bu. p4 2.4 fx5200 ile ben 10 yilda kullanirim.
    3 yilda 3 tane OCZ garantiye yolladim. herkesin tecrubesi ayri.

• quote:

Siz sanmiyorsunuz ben defalarca garantiye psu yolladim. sizin kasa ile gelen psunuz neydi onemli olan o. yada ne kullandiniz makinenizde ne calistirdiniz onemli ikinci seyde bu. p4 2.4 fx5200 ile ben 10 yilda kullanirim.

PSU nun markası PRO2000 300x [üstünde bu yazıyor.]
    400W lık bir psu. 512 mb ddr ramli, ATI Radeon x550 ekran kartlı bir 'külüstür' :)
    Geçen hafta birden çalışmamaya başladı. Arkadaşımdan alacağım işlemciyi takarak deneyeceğim, çalışırsa sorun işlemcide, çalışmazsa anakarttadır.

Siz nasıl yolladınız o psuları garantiye onu anlayamadım. Ne sorun çıkarttı ki?
    [benim hiç sorunlu psum olmadı abi :)]

quote:

PSU nun markası PRO2000 300x [üstünde bu yazıyor.]
    400W lık bir psu. 512 mb ddr ramli, ATI Radeon x550 ekran kartlı bir 'külüstür' :)
    Geçen hafta birden çalışmamaya başladı. Arkadaşımdan alacağım işlemciyi takarak deneyeceğim, çalışırsa sorun işlemcide, çalışmazsa anakarttadır.

Siz nasıl yolladınız o psuları garantiye onu anlayamadım. Ne sorun çıkarttı ki?
    [benim hiç sorunlu psum olmadı abi :)]

Alıntıları Göster
    sisteme fazla yuklenmemden dolayi yolladim. zamanla bozuldu... 3 yil garantili olmasaydi sonuncu garantisine girmeyecekti.
    simdi 675w thermaltake var 5 yil garantili.

Ayrica elinizdeki psu sahte. saglam kalmasi iyi ama asiri voltajda butun parcalarinizi yakar.
    Sahte etiketli psu diye nette arayin. bir cok piyasa markasinin sahte oldugunu ogrenirsiniz.

• quote:

sisteme fazla yuklenmemden dolayi yolladim. zamanla bozuldu... 3 yil garantili olmasaydi sonuncu garantisine girmeyecekti.

Ayrica elinizdeki psu sahte. saglam kalmasi iyi ama asiri voltajda butun parcalarinizi yakar.
    Sahte etiketli psu diye nette arayin. bir cok piyasa markasinin sahte oldugunu ogrenirsiniz.

http://www.pro2000.com.tr/
    Cidden sahte mi? Pek muhteşem olmasa da sahte psu üreticek bi marka olduğunu düşünmüyorum ama, emin misiniz?

Sisteme aşırı yüklenerek psu bozulabilir mi? Her parçanın maksimum güç tüketimini internetten araştırıp 100w üstünü alırsak aşırı yüklenmede bozulma ihtimali var mıdır?
    [ben de pek prof sayılmam psu konusunda :)]

• quote:

quote:

http://www.pro2000.com.tr/
    Cidden sahte mi? Pek muhteşem olmasa da sahte psu üreticek bi marka olduğunu düşünmüyorum ama, emin misiniz?

Sisteme aşırı yüklenerek psu bozulabilir mi? Her parçanın maksimum güç tüketimini internetten araştırıp 100w üstünü alırsak aşırı yüklenmede bozulma ihtimali var mıdır?
    [ben de pek prof sayılmam psu konusunda :)]

Alıntıları Göster
    o konuda ne desem yalan olur. ha sisteme zarar verir kesinlikle...
    pro2000 markasi icin imzamda bir yazi var. millet bilinclensin diye... yada ne oldu diye sorsun diye.
    sattirdiklari (teknosa satiyor) kasalarda ati 740g chipi var demesine ragmen... icinden nvidia nin yillar oncesi chipi ciktigi icindir. teknosayi birbirine kattim, pro2000 ile gorustum 3 kere gitti kasa ama bir kere anakarti degismedi. sistem saglam yazip geri yollamislardi. sorumsuz bilincsiz ilgisiz bir satici.

Sizce bunu yapan gercek guc kaynagi takar mi?

Her watt yazan orjinal degil bunu bilerek alirsaniz sıkıntı yasamazsiniz. dedigim sahte etiketli psu diye arayin o kadar cok marka var ki... (everest , redrock(akim degerlerinde current yerine gurrent yaziyordu bir ara), colorsit, boost(gold markasidir uzak durun!!!) daha da arttirabilirim)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.