Arkadaşlar geçenlerde foruma bir video programı sordum After Effects önerildi bende biraz merak ettim programı araştırdım ve gerçekten işime fazlasıyla yarıyacak bir program fakat ben buna nasıl sahip oalbilirim?
netten indiribilirsin biraz arasan lisanlı bile yapabilirsin
İndirilen sitenin güvenirliğide önemli bu konuda onun için sizlerin bildiği bir yer isterdim?
açıkçası ben illegal kullanıyorum yani torrent sitelerinden indirdiğim programları kullanıyorum sanada tavsiye derim
Şartlar bizi illegale zorluyo biz napalım abi
o zaman kardeş sende benim gibi ordan indiricen programı bu arada orda bu program full paket halinde yani photoshop flash illustrator indesing after efect ve bi bukadar sayamadığım programlar komple iniyor şiddetle tavsiye ederim zaten tr de çıok fazla torrent sitesi yok arat bulursun oraya üye ol indir
Çok teşekkür ederim fakat ben bu torrent olayından hiç bişe anlamadım.İndirdiğim şeyi setup falan sandım fakat nasıl diyim c...k gibi bişey sanırım.Daha detaylı şekilde anlatabilirmisiniz ne oluyor bu torrent :D Biraz cahilim bu konularda. Çok başınızı ağrıttım fakat sizden başka bu konuyu detaylı öğrenebilceğim birisi yok?