Biliyorum yanlış yere koydum konuyu fakat x-trapla ilgili sorunum var burdan halledebileceğimi düşündüm. Bana alttaki resimde gördüğünüz gibi oyunda karaktere kadar geliyorum oyundan atarak bu resimdeki gibi yazı geliyo çözümünü bilen yada yardım edebilek kişileri arıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Açık programları kapatıp , res attıktan sonra girmeyi denedinmi ?
denedim pcye reset attım modeme reset attım fakat sadece bunu lastchaos 777 de yapıyo almanya ve türkiye serverlerinde sorun yok açılıyo onlar lastchaos 777 yeniden yükledim yine aynı sorunla karşılatım
MSConfig den Başlangıçta çalışan programlar ın resmini çekip buraya koya bilir misin.
msconfic.exe de çalışanları sayfa sayfa çektim
tek tek yükleyebiliyorum resimleri
buda diğer sayfa
son sayfa
Çalışan programlarda bi hacktools göremedim veya oyundan atmaya sebep olabilecek program yok gibi, eğer sorun sonradan ortaya çıktıysa sistemi geri yüklemeyi deneyin.
hijackthis isimli programı indirin , çalışan uygulamalar için tarama yapın ve açık olan uygulamaları kapattırıp oyuna girmeye çalışın . Aklıma gelen tek çözüm yolu bu .
Virüs programın kasperskyse devre dışı yap oyuna girerken bide öyle dene.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme