arkadaslar merhaba..oncelikle forumunuz cok guzel ve gercekten bircok kişinin sorularına cevap verebilen bir forum oldugu icin tesekkur ederim..ben bir dijital fotograf makınesi almayı dusunuyorum..300ytlye kadar bir butcem var..ancak bu konuda hicbir bilgim olmadıgı icin sizin onerilerinize basvurmak istedim..pek bilgim olmadıgı icin teknik degilde gorunus olarak aradıgım ozellik var.ki o da mumkunse ekranın 2"den buyuk olması.bu sartlara uyan en makul ve alınabilir cihaz sizce hangisi? tesekkur ederim..saygılar..
220 ytl ye samsung s850 5x zommu . manuel ayara izi veren bir makinedir gece gündüz her ayarda cekilebilir istersen incele daha tavisye eden olursa deyerlendir ama marka takıntın yoksa dedigim gibi samsun
ya marka takıntım yok ama samsung pek tavsiye edilmiyo sanki..ama onemli olan kullananlardan duymak ve bilgi almak..yardımcı olabilecek arkadaslar varsa cok memnunolurum arkadaslar
Başlangıç için, Samsung Digimax S850 önerisi son derece doğru. Full manuel kullanım, 5x zoom, ASR titreşim önleyici ve canlı ve net temiz fotograflar. Bu paraya daha ne istenebilir bilmiyorum. Bu özelliklerin yarısını bile barındırmayan Sxxx' lere millet kucak dolusu para döküyor. Eğer gerçekten başlangıç yapacaksanız sizi çok şeye hazırlayacak bir makine.......
ya tabiki bu baslangıc olacak ama ole profesyonel asamaya gecmek icin almayacagım.beni en uzun sure,en iyi sekilde getirebilecek sekilde bir makine almak istiyorum.panasonic fx12 yi oneren arkadaslar oluyo ama siz ne dersiniz bilmiyorum
konu başlıklarınız sorununuzu açıklayıcı nitelikte olsun lütfen...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme