arkadaslar ben proramlama dillerini orenmek istiyorum ama nerden baslıcagımı bilemiyorum onereceğiniz kitap fln varmı bide hangisinden baslayayım?
Bunun için Bi Dünya Kitap Var Ama yeni Başladıysan Önce html Öğren Çünkü Asp php Olsun Hepsinin Ana Dili Html Ve Html Bilmeden Diğerlerine Geçiş Yapamazsın. ilk Önce html Öğren Daha Sonra Asp Java Ve Php Ye Geçiş Yap Diğerleride Sıraya Girer Zaten:) Birazcıkta Azim Göstermelisin..
Bu işlerde önemli olan azimdir. Bencede ilk önce html öğrenmelisin. (Cenk Tarhan abimizin kitabını tavsiye ederim.)
ben bi kac kisiye daha sordum bunları once visual basic sonra c++ falan ogren diolar?
Sen web programlama dillerinden bahsetmiyorsun. o zaman sana tavsiye visual basic.
eyw. saolasın en kısa zamanda bi kitap elde edip calısmalara baslıcam hee bu arada onereceğiniz boyle turkce visual basic kiatbı varmı
Benim önermemin sebebi arkadaşlarımdan bir tanesi visual basic i yutup yalamış ve harika programlar yapıyor. (Ticari amaçlı) Ama kitapları konusunda bir bilgim yok.