Şimdi Ara

YARDIIM!!! Dusuk İNDİRME HIZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bana bir yardım eder misiniz.Forumda arama yaptım, ama bu tarz konularda tam birsey bulamadım.
    Benim sorunum. UTORRENT isimli programı kullanıyorum, ama indirme hızı 4-5 kb oluyor.Arasıra 10-11 kb de oluyor ama cok kısa suruyor.DHT kısmında da port acın diyor ama ben USB modem kullanıyorum.USB modemlerde port acmak gerekli degil diye biliyorum.Ayrıca ucretsiz sitelerden download ediyorum,ama seeder ve peer lar cok fazla olmasına ragmen yine aynı sonuc.Lutfen yardımcı olur musunuz?

• quote:

Orjinalden alıntı: zantanriyar

Arkadaslar bana bir yardım eder misiniz.Forumda arama yaptım, ama bu tarz konularda tam birsey bulamadım.
    Benim sorunum. UTORRENT isimli programı kullanıyorum, ama indirme hızı 4-5 kb oluyor.Arasıra 10-11 kb de oluyor ama cok kısa suruyor.DHT kısmında da port acın diyor ama ben USB modem kullanıyorum.USB modemlerde port acmak gerekli degil diye biliyorum.Ayrıca ucretsiz sitelerden download ediyorum,ama seeder ve peer lar cok fazla olmasına ragmen yine aynı sonuc.Lutfen yardımcı olur musunuz?

eğer public tracker kullanıyorsanız bu çok normal özel trracker kullanmanız gerekir, eğer yeni başlıyorsanız torren t leec h ile ile başlayabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=4797298 bu topic çok işinize yarayacaktır

• Kardes olmuyor ya.Yazılanları yaptım ama yinede 2-3 kb iniyor.Kullanıslı bi site yokmu acaba?

EDIT : UTorrent programının alt tarafında (DHT nin solunda) SINIRLI İNDİRME yazıyor. Bu ne demek bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vibrant -- 2 Ocak 2007; 2:04:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zantanriyar

Kardes olmuyor ya.Yazılanları yaptım ama yinede 2-3 kb iniyor.Kullanıslı bi site yokmu acaba?

EDIT : UTorrent programının alt tarafında (DHT nin solunda) SINIRLI İNDİRME yazıyor. Bu ne demek bilen var mı?

sınırlı indirme demek indirme ya da gönderme hızınızı sınırladınız demek oluyor eğer upload hızınızı baya bir sınırladıysanız downlod da otomatik olarak sınırlanacaktır sınırlama işmeni netlimiter ile yapın ya da upload u fazla düşürmeyin
  • KARDEŞ BENDEN TAVSİYE AZUREUS 2.5 GEÇ BENDE SENİN GİBİ MUZDARİPTİM BİTCOMET 0.79 KULLANIYORDUM BERBATTI AZUREUSA GEÇTİK BİDE METAL KARDEŞİN DEDİĞİ GİBİ ÖZEL TRACKERE GEÇTİK 27-29 KB ARASI OLDU 256 KULLANICISIYIMDA KEBAP TORRENT-LEECH DAVETİYE İSTER BİRİSİNDEN RİCA ET SANA TAVSİYEM ÖRNEĞİN HELLTORRENT-ETERNAL-FİRE-FUSİON BUNLARDA ÖZEL AMA DAVETİYE GEREKMEZ FORUMU DOLDUR KAFİ MAİLİNE AKTİVASYON KOD GELİR YALNIZ BU SİTELER HEM İNGİLİZCE HEMDE ALMANCA OYUN İÇERİR HABERİN OLA BİRDE TÜRK SİTESİ VAR TORRENT DEĞİL OYUN ARŞİVİ.COM PARTLAR HALİNDE RAPİDDEN İNDİRİRSİN EN GÜNCEL OYUNLARI YAYINLIYORLAR OK.
  • o site kapanmış galiba..
  • Arkadaslar elinde torrent - le e c h davetiyesi olan yada baska bir site davetiyesi olan varsa bana gonderebilir mi acaba? Varsa lutfen su kardesinize yollayın.Cok makbule gececek inanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 10KB internet hızı :(
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yahu arkadaslar dayanamayıp gittim rapid -şare e uye oldum.Burda da 8-12 kb arası indiriyor.Birde bu siteden birden cok download edince indirme hızı yavaslıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vibrant -- 3 Ocak 2007; 12:54:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.