Şimdi Ara

yardııım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

16 yaşındayım 50 kilyoum bir deri bir kemiğim. arkadaş ortamlarında konuşamıyorum sesim titriyor. boyum desen ortalamanın altı bir bıyık var. kolumda kıl yok gibi bişi bacağımda eh. dişleğin tekiyim. millet beni 5. 7ç sınıf falan sanıyor halbuki liseye gidiyorum. resmen asosyalin tekiyim. yardım edin nasıl atlatabilirim yardım? en azından konuşurken sesim titremesin geçen halı sahadaydım sen lise 2 yemi gidiyon lan puhaha dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba24

Okumayın 7. sınıf

• Uppppp yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pokemon go oyna. Aklima baska bisey gelmedi

• senin yaşındaydım kardeşim lise 1 e gidiyordum sanırım yada 2 bilemicem ufak tefek birşeydim muhtemelen 50-55 kilo civarıydım şuan 21 yaşındayım 18-19 yaşlarında bir evrim geçirdim boyum 1.78 oldu kilo 70 yani heşey kendinden düzene girdi gören sen ufacıktın ne oldu sana felan diyor 1 yıldırda spora gidiyorum şimdi mevcut kilom 81

Sana tavsiyem 1 sene daha bekle ya da ben iğneden neyin korkmam diyorsan git bir doktora hormonları kontrol ettir için rahatlasın herkesin gelişimi farklı sana iki örnek veriyim ben 7.sınıftayken arkadaşım sakal traşı oluyordu

Bir diğer örnek yine arkadaşımla aynı boydaydık hatta benden kısaydı bile adamı 1 sene görmedim gördüğümde olan oldu zaten adam bildiğin sırık olmuş kafadan 1.85 felan var düşün bana ne kadar fark attı eleman :D

• Olm babana hesap sorsana gidip ne duruyon ? Bişeyleri yanlış yapmış ya

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa3595

senin yaşındaydım kardeşim lise 1 e gidiyordum sanırım yada 2 bilemicem ufak tefek birşeydim muhtemelen 50-55 kilo civarıydım şuan 21 yaşındayım 18-19 yaşlarında bir evrim geçirdim boyum 1.78 oldu kilo 70 yani heşey kendinden düzene girdi gören sen ufacıktın ne oldu sana felan diyor 1 yıldırda spora gidiyorum şimdi mevcut kilom 81

Sana tavsiyem 1 sene daha bekle ya da ben iğneden neyin korkmam diyorsan git bir doktora hormonları kontrol ettir için rahatlasın herkesin gelişimi farklı sana iki örnek veriyim ben 7.sınıftayken arkadaşım sakal traşı oluyordu

Bir diğer örnek yine arkadaşımla aynı boydaydık hatta benden kısaydı bile adamı 1 sene görmedim gördüğümde olan oldu zaten adam bildiğin sırık olmuş kafadan 1.85 felan var düşün bana ne kadar fark attı eleman :D

babanın boyu kaç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acill
    12 yıl önce açıldı
    Tıpçılar yardımm
    9 yıl önce açıldı
    yardım ltfn
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.