Şimdi Ara

YARATILIŞ HAKKINDA MÜTHİŞ İDDİA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar dini, inançları ve kainatın var oluşunu sorguluyorum ama konumuz bu değil. Konuyu uzatmadan direkt iddiamı daha doğrusu teorimi sizlere sunuyorum.

Bildiğiniz üzere telefon teknolojisi son 20 yılda büyük ivme kazandı ve inanılmaz bir gelişme gösterdi. Ulaşım sektörü deseniz keza oda öyle.

Bundan 1000 yıl geriye gitsek ve o dönemin insanlarına eline bir aygıt alacaksın ve o aygıt sayesinde karşındaki insanı görüp konuşacaksın, veya senin deveyle 30-40 günde gittiğin yere havadan araçlar ile bir kaç saat içerisinde gideceksin deseler tahmin edersinizki hepsi “hasssss... oradan” derlerdi...

Hatta Ayı veya başka bir gezegeni elle gösterip insan oğlu oraya çıkacak deseniz onun içinde cevabı aynı olacaktır..

Benim iddiam veya varsayımım ise şu;

-Teknoloji ve bilim bu kadar gelişirken acaba bundan 300 - 500 -1000 sene hatta 5000 sene sonraki yaşayacak insanlar yeni keşfedeceği gezegene insan yaşamını sürdürebilmesi ve yaşaması için ozon tabakası gibi bir tabaka yapıp, o yeni gezegen için yeni bir güneş sistemi ay sistemi kurup, yine o gezegene 2 insan gönderip onların gelişimini uzaktan seyredebilirmi??

Veya acaba bizi bu gezegene bizden teknoloji olarak kaaaaaaat kat üstün olan başka bir ırk bahsettiğim gibi bir teknoloji ile göndermiş olabilirmi?

İnsan oğlu hep varoluşunu sorgulamıştır. Dini kitaplarda Hz. Adem ile Hz. Havva’dan geldiğimiz yazar, ateistler ve bilim adamları ise evrimi savunur. Peki ya sizce insan oğlu dünyaya böyle getirilmiş olabilirmi?

Acaba bizden kat kat üstün teknolojideki bir ırk bizi bu dünyaya atmış olabilirmi? Acaba onlar ölümsüzlüğü vs bulmuş olabilirmi?

Şimdi hassssss... oradan diyoruz ama teknoloji ve bilim inanilmaz gelişiyor. Çok uzağa gitmeyelim bundan 20 sene önce tuşlu telefonlar çıkarken bile insanlar bundan daha iyisi olamaz derken şuan telefon sektörünün geldiği nokta ortada.

Dini tartışmalara girmeden sizlerinde fikirlerini düşüncelerini merak ediyorum.

Benimle paylaşır ve burada kibarca bu konu hakkında fikir alışverişi yaparsak çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HektorCupes -- 11 Nisan 2021; 21:23:10 >

• Buna benzer komplo teorileri var. Galaktik federasyonu araştırabilirsiniz.

• Iyi de arkoelojik kalıntılar bize gosteriyor ki insanlık dunya,da pat diye ortaya çıkmadı. Evrimleşerek meydana geldiğimiz en popüler, yere basan iddia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce hic duymamıştım. Araştıracağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.