Şimdi Ara

Yaratıcı oyuncu eksikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugunki maçta dahil olmak üzere hanginiz bana sahada bitane yaratıcı oyuncumuz oldugunu söyleyebilecek ? En yaratıcı oyuncu sağ bek gökhan

yahu ben artık Rapaic , Revivo , Baliç gibi adamları görmek istiyorum takımda . Koskoca takımda 1 kişi bile asist yükünü üstlenmez mi ?

En fazla sowa acıyorum arkadaş , 2 sene önce solunda hazard sagında Gervinho varken şimdi sol kanatta hasan aliyle verkaç yapip orta açıyor .

• arkadas dogru soyluyosun da , gokhanin yaratici olmasi supriz degil yani dunyada sag bek ofansif olarak aktif cok adam var
  • Sow
    Stoch Kuyt Krasic
    Topal Meireles

Şu sistemi bir denese Aykut çok farklı bir Fb görebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

Sow
    Stoch Kuyt Krasic
    Topal Meireles

Hic sanmıyorum bu sistemle cıkcagını bu teknik direktör bozuntusunun. Dia varkende kanatlarda Stoch-Dia cıkartsın süper olur diyoduk ama illa birini yedek bırakıyordu.
  • Aykut yaratici oyundan hoslanmiyor cunku korkak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o bölgeye diego alınabilir.
  • Aykut hocanın oturtmak istediği bir sistem var . Barcelonada bu sistemi oturtana kadar çok zorluk çekti aynı süreci biz yaşıyoruz. Sabır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tutturmuşlar bir pivot santrafor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fenerin oyuncu yapısına baktığımızda oynayacağı tek sistem kontra atak sistemidir ve Aykut Hoca'da Alex'i göndererek kafasındaki sistemi hayata geçirmedeki en önemli adımını atmıştır. Top rakipteyken 4-5-1 kapılan toplarda hızlı hücumlarla 4-3-3' dönmeyi hızlı bekleriylede orta sahadaki boşlukları iyi kapamayı planlıyor. Ama şuan tek bir futbolcusu bu sisteme uymuyor o da Kuyt. Bu yüzden Kuyt'un performansı çok kötüymüş gibi gözüküyor.

Dikkat ettiyseniz sezon başı Alex'li kadroda pas oyununu oynarken Kuyt çok gol atıyor ve etkili gözüküyordu ama ne zaman Krasic alınıp Alex yollandı ve kontra atak futboluna dönüldü o zaman Kuyt'un performansı düştü. Meireles Topal Selçuk ya da Cristian üçlü orta sahası şuan Aykut hocanın istediği defansif katkıyı çok iyi veriyor, burda Meireles ve Cristian oyunun ofansına katıldığında geridek boş alanları dolduran Topal sistemin en önemli parçası. Sezon başında ısrarla Topal'ın o bölgeye istenmesi Aykut hocanın en başından beri kontra atak sistemini kafasında oluşturduğu ve Alex'i gözden çıkardığının kanıtıdır bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: VocabularyTask

quote:

Sow
    Stoch Kuyt Krasic
    Topal Meireles

Hic sanmıyorum bu sistemle cıkcagını bu teknik direktör bozuntusunun. Dia varkende kanatlarda Stoch-Dia cıkartsın süper olur diyoduk ama illa birini yedek bırakıyordu.

Krasic daha formunda degil, dökülüyor..Böyle kadroyla çıkarsak bir sürü pozisyon yeriz..İyi ki td degilsiniz..3. Hafta şutlanırdınız, iyide ilurdu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

Aykut hocanın oturtmak istediği bir sistem var . Barcelonada bu sistemi oturtana kadar çok zorluk çekti aynı süreci biz yaşıyoruz. Sabır...

neyse ki elimizde her maç oynayan bir selçuk şahin var, biz barselona kadar zorluk çekmeyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperSiper

quote:

Aykut hocanın oturtmak istediği bir sistem var . Barcelonada bu sistemi oturtana kadar çok zorluk çekti aynı süreci biz yaşıyoruz. Sabır...

neyse ki elimizde her maç oynayan bir selçuk şahin var, biz barselona kadar zorluk çekmeyeceğiz

O hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

quote:

quote:

O hariç

ya bu aykut şerefsizi sistem mi biliyor oturtacak ? Takım pas yapamıyor daha sistem oturtmasını bekletiyorsunuz.

Zamanla biraz daha sabır. Takım iyiye gidiyor

• Stoch
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

quote:

quote:

O hariç

ya bu aykut şerefsizi sistem mi biliyor oturtacak ? Takım pas yapamıyor daha sistem oturtmasını bekletiyorsunuz.

Zamanla biraz daha sabır. Takım iyiye gidiyor

Hala takım iyiye gidiyor ya takım top mu oynuyor ki iyiye gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orijinalden alıntı: VocabularyTask

quote:

Sow
    Stoch Kuyt Krasic
    Topal Meireles

Krasic daha formunda degil, dökülüyor..Böyle kadroyla çıkarsak bir sürü pozisyon yeriz..İyi ki td degilsiniz..3. Hafta şutlanırdınız, iyide ilurdu...

Sırf laf söylemek için yazdın değil mi bu yorumu ?
    Krasic formda değilse onun yerine Topuz u koyarsın ya da Kuyt ı oraya çekip kuyt yerine Baroni yi koyarsın.
    Sistem ve bu sisteme uygun oyunculara dikkat çekmeye çalıştım.

Çok pozisyon yermiş bak sen .Dünkü maçı izlemedin bile değil mi ? O kadar defansif kadroya rağmen Volkan aldı maçı tek başına.

• Bu otlekle bir yerde cok fena cakilacagiz benden soylemesi bu kadro defans mefans yapamaz eger Selcukla olacagini dusunuyorsa vursun kafasini duvarlara simdiden kac tane top kaybetigini ben sayamadim bile... cogu da tehlikeli ataga donustu Limasol atamadi ama Liverpool veya Atletico averaj takimina cevirir Fb yi
  • quote:

2 saattir ironi arıyorum bulamadım . Şu aykutu savunan arkadaşlarla bigün oturup karşılıklı futbol konuşmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Bu otlekle bir yerde cok fena cakilacagiz benden soylemesi bu kadro defans mefans yapamaz eger Selcukla olacagini dusunuyorsa vursun kafasini duvarlara simdiden kac tane top kaybetigini ben sayamadim bile... cogu da tehlikeli ataga donustu Limasol atamadi ama Liverpool veya Atletico averaj takimina cevirir Fb yi

Yavas cevirsinler. Fb gruptan Aykutla birinci olarak cikar ve avrupada cok büyük basari alir. Zaten siz gibiler belli sebbelerden yada basariliyi cekememezlikten saldirirsiniz lan adam 3 Uefa macinda 7 puan yapmis neyinize yetmiyor.
  • Savunma kalabalık olunca iyi defans yapılmaz,bu cahilce düşünce bir tek bizde var herhalde.
    O bakış açısıyla 3-5-2 oynayan bir takım +5 gol yer her maç.
    +
    3 maçta 7 puan almış olmamız gelecekte ki tahmini sonuçları saklamaya yetmez.
    Günü kurtarıyor olabiliriz ama bu futbol anlayışı devam ederse çok kötü tepetaklak olmak şaşırtıcı olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

2 saattir ironi arıyorum bulamadım . Şu aykutu savunan arkadaşlarla bigün oturup karşılıklı futbol konuşmak isterim

Aslında bende çok isterim sevmeyen kişilerle konuşmayı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.