Bildiğiniz üye olduğunuz tyt-ayt için faydalı gruplar varsa paylasbilir misiniz? Özellikle güncel ve sık pdf paylaşımı yapan gruplar. Not:birkaç gruba üye oldum ama mesela ales2021(en son) sorularını paylaşan bir gruba rastlamadım bu konuda da yardımcı olabilir misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yararlı Telegram Grupları

-
-
Güzel kardesim iletisim bilgilerini paylasirsan seni ihbar etmek isterim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senle çıkmaz bi sokakta teke tek kapışmak istiyorum yer ver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handmadesome -- 5 Mayıs 2021; 15:19:25 > -
Divrigi ulu cami arkasinda bekliyorum
Her zaman yollarini gözlüyorum
telegram grubu diyince aklıma fanfin görüntü kanalları geliyor. bilmiyom yks falan -
ben d.bakırdayım cano. yazın otobüsle karadeniz turu niyetim var bir gece ansızın gelebilirim ;)
-
Cano ney la kibar feyzo mu bura baslik parasini hep beraber kaldiralim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58877ED11 -- 6 Mayıs 2021; 9:47:54 >
@yksparcalama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ankara la bebe iç anadolu ellam adanalı gardaş , topraam hemşerim vs vs derken diyarbakırda erkeklere cano kızlara cane diyede hitap edilir. bilmemek değil öğrenmemek ayıp +1
-
awel ya kendi kendine yazıyo çiziyo
-
Kemal sunal ve sener senin oynadigi filmde var Cano. Koydeki kiz bir tane. Kemal sunain oynadigi karakter evlenmek istiyo onla ama baslik parasini denklestiremiyo. Sonra kemal sunalin karakteri istanbula gidiyor iste ufku aciliyor koye geri dondugunde koyluyu orgutluyor ve baslik parasi kalkiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

senle çıkmaz bi sokakta teke tek kapışmak istiyorum yer ver |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X