ßir zamanlar dilimde dua olan adını duymayım artık… Susun ! ßaşharfi bile geçmesin kelimelerinizde… Hatırlatmasın onu bana hiçbir hikaye… Kapanmadı yaram kanatmayın … Yardan kalan yaralar bunlar. Dokunmayın çok kanattılar !
Yakıyım eşyaları,unutuyum anıları… El ele gezdigimiz kaldırımları görmeyim şimdi… Geçmeyim o sokaklardan… Dayanmaz yüregim. Kaldıramaz bu kadar acıyı… Görmeyim hayalini,işitmeyim sesini… Bahsetmeyin ondan bana… Yaram taze daha… Kanatmayın … Yardan kalan yaralar bunlar. Dokunmayın çok kanattılar !
Dinlemeyim artık hiçbir aşk şarkısı. Sessizce vedalar olsun bestelerim… Kilitleyim aşkı tabutuma. Açmasım kimse ! Benimle ölsün içimde. Benimle gömülsün sonsuzluga. Çalmasın hiçbir aşk şarkısı. Gücüm yok dinlemeye… Öldürün gözümdeki O’nun hayalini… ‘’Dayanamıyorum’’ Yardan kalan yaralar bunlar. Dokunmayın ! Çok kanattılar … Bahsetmeyin O’ndan Yine Kanar ! …
İmzandaki ''Duygusal Hayat Hikayeleri Mekanı'' sanırım değil mi bahsettiğin hikaye konusu?
quote:
Orjinalden alıntı: Time2Die
İmzandaki ''Duygusal Hayat Hikayeleri Mekanı'' sanırım değil mi bahsettiğin hikaye konusu?
Evet. Açtığım böyle konuları imzam da barındırıyorum zaten.
Peki.
Bende Özdemir ASAF'ın çok sevdiğim bir şiirini koyayım.
Bir aksam ustu pencerenden bakıyordun Ağır ağır, yollara inen karanlığa. Bana benzeyen biri geçti evinin önünden. Kalbin başladı hızlı hızlı çarpmaya.. O gecen ben değildim.
Bir gece, yatağında uyuyordun.. Uyanıverdin birden, sessiz dünyaya. Bir rüyanın parçasıydı gözlerini açan, Ve karanlıklar içindeydi odan... Seni gören ben değildim.
Ben çok uzaktaydım o zaman, Gözlerin kavuştu ağlamaya, sebepsiz ağlamaya. Artık beni düşünmeye başladığından Bıraktın kendini aşk içinde yasamaya.. Bunu bilen ben değildim.
Bir kitap okuyordun dalgın.. İçinde insanlar seviyor, ya da ölüyorlardı. Genç bir adamı öldürdüler romanda. Korktun, bütün yininle ağlamaya başladın.. O ölen ben değildim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme