Şimdi Ara

yaptığınız en berbat yemek nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haydin arkadaşlar. ben yağda yumurta yapıyım derken tavaya yağ koymayı unutmuştum.(tv izliyodum da)

• herkes çok hünerli demek
  • bende yumurtanın içine knorr atmıştım tat versin die.bide üzerine ketçap mayonez döktüm.ondan sonra 3 4 gün hiçbirşey yiyemedim.tabi yumurtayıda

• Yaptığım ilk pilav,lapa görünümünde kıtır kıtır bişeydi.Zavallı babam hiç gıkını çıkarmadan yemişti.Babalık bu olsa gerek.Canım benimmm
  • ben hep yaptığım omleti çöpe atarım.ya yumurtası fazla olur ya peyniri.ıyyyyyyy iğrenç olur o zaman.
  • knorr kremalı mantar corbasını suzgeceten gecırdım
    ketçap & mayonez ekledım.
    ekmeksiz bi sekılde kola yardımıyla yedım
    hatta içtim ya kıvam bıraz accayıptı stili bulamadım heralde yedım oluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ameTr

knorr kremalı mantar corbasını suzgeceten gecırdım
    ketçap & mayonez ekledım.
    ekmeksiz bi sekılde kola yardımıyla yedım
    hatta içtim ya kıvam bıraz accayıptı stili bulamadım heralde yedım oluo

wala bravo ne diyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben berbat yemek yapmadım da tatlı sevgim yüzümden geberiyodum

Nesquik kaşıklayınca güzel oluyor ama anneniz kutusuna kahve koyduysa....

• quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Valla ben berbat yemek yapmadım da tatlı sevgim yüzümden geberiyodum

Nesquik kaşıklayınca güzel oluyor ama anneniz kutusuna kahve koyduysa....

• bilmem çoğunu yiyemedim bile hangisi en berbat bilemiyorum
  • valla yaptığınız en güzel yemek desen yok der geçerdimde en berbat diyince hangisini saysam acaba
  • valla beni alan kız yasadı yemek yapamam ama tatlı ve pastacılık oldugu için bolumum
  • Ciddiyim

Çok güzel yemek yaparım.

Pilavı tam kıvamında tuttururum. Ayrıca dometeslide yaparım bazen.

Adana kebap yaparım, yani ocak başınada elim yatkındır.

Acılı ezmeye bayılırım zaten

sadece tatlıyı pek beceremem, kek hiç yapamam. Bikeresinde kek yapayım dedim kitapda 10 yumurta diordu koydum kek değilde omlet gibi birşey olmuştu. Ayrıca kabartma tozuda koymamıştım. kakao az olunca içine kahve de koydum. iğrenç bişey olmuştu.

• valla benimde sorunum barbunya yemeğinde arkadaşlar.. aslında diğer yemekleri yapmayı iyi beceriyorum ama iş barbunya yapmaya gelince olmuyor olmuyor üniversitede evde kaldığım için o zamandan beri biliyorum yemek yapmayı.fakat ne zaman barbunya yapmayı denesem ya yanıyor yada malzemlerini ayarlayamıyorum ilk barbunya yaptığımda yine üniversitedeydim ve sevgilime ilk o yemeği yaptım yanmıştı zavallım yanık barbunyaya bile çok güzel olmuş dedi ilk kez elimden yemek yiyor ya işte o zamandan beri barbunya ve ben barışamadık sorun bendemi barbunyalardamı hala anlamış değilim bir değil iki değil canım her defasındada olmazki

• Kız Seni Alan Yaşadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: R_a_p_p_e_R_35

Kız Seni Alan Yaşadı

benden bahsetmiyosun herhalde
  • Benim ana baba uun yıllar aynı oldugu için herkes kendi başının çaresine bakmayı bilmiştir..
    19 yaşında hayatının baharında bir adamım gelin görnkü evde bir kadın eksik beni bu bekar hayatından kurtarın

yumurta,makarna çocuk işi

pilav yaparım,bir çok karadeniz yemeği yaparım,pizza,börek,dondurma,tatlılar,çorbalar,süper çay yaparım..yaprımda yaparım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßluétooth

Benim ana baba uun yıllar aynı oldugu için herkes kendi başının çaresine bakmayı bilmiştir..
    19 yaşında hayatının baharında bir adamım gelin görnkü evde bir kadın eksik beni bu bekar hayatından kurtarın

yumurta,makarna çocuk işi

pilav yaparım,bir çok karadeniz yemeği yaparım,pizza,börek,dondurma,tatlılar,çorbalar,süper çay yaparım..yaprımda yaparım..

vayy be süpersin yumurta kırmayı bile beceremeyen erkeklere örnek ol sen emi

• Ben de üniversitede öğrenci evinde düdüklü tencerede kuru fasülye pişiriyordum. Sanırım suyu biraz az koymuşum. 20 Dk sonra salona yanık kokusu gelemeye başladı, hemen ocağı kapattım ve açtım kapagı, fasülyeleer kapkara olmuş Ondan sonra bi daha fasulye pişirmedim

Onun dışında geçenler de pirinç pilavı yapmaya çalışmıştım. Daha önceleri iyi yapıyordum ama unutmuşum demekki. pirinci biraz kavurum üstüne yağı dökünce bi acayip oldu. Ama yine de yedim, fena olmamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command50 -- 7 Aralık 2005, 15:03:55 >

• valla yemek konusuna elim yatkındı , eve geldiğim zmana evde kimse olmaz genelde ve aç kalmamk için pişirmek zorundayım. yapa yapa guzel yapmayı öğrendim. de
    benim sorunum tatlılarla. bi kere canım çekti kek yapayım dedim, guzlecene un ve yumuratayı karıştırdım içinede kakao tozu koydum attım ocağınuzerine :D muthiş bisey oldu yağ fln yok yandı haliyle, kapkara oldu. tadına bi bakm dedim. iiğğ. acı acı. ben tatlı istemiştim halbuki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.