Şimdi Ara

yapsam uyarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    celeron 2.4 işlemci - abit sg72 board - 512ddr ram - 80gb hdd war.bunun ustune twinmos 1024 dual kit ddr400 ram ve şimdilik idare etsin diye asus 256mb 9550ge almayı dusunuorm.bu 2parcayı alırsam bi sorun olurmu?taktıgımda sorunsuz calısırmı?yardımlarınız için şimdiden tesekkur ederim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi florida -- 9 Ocak 2006 23:31:43 >

• bir sorun çıkaracağını sanmıyorum
  • cwpları bekliormmmm!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi florida -- 18 Ocak 2006 22:22:16 >
  • ektan kartı ok de ram işi belli olmaz. direk 512 yi cıkartıp 1 Gb dual rami takarsan sorunsuz çalışır ama 512 nin üzerine 1 gb i çakarsan belki sorun olabilir. aynı bendeki gibi bende de 512 kingston war c.l 3 bunun üzerine 1 gb Twinmoss taktım c.l 2.5 çalıştı ama oyunlarda rame e cok yüklendiği zamanlarda resetleme yapıyordu. yabi böyle bir ihtimalde war
  • sorun cıkartmaz gayet güzel uyar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetdede

sorun cıkartmaz gayet güzel uyar..

yaa nerden biliyosun? emin olamazsın ki
  • Arkadaşlar peki iki ramin birbirine uymlu olup olmadığını nasıl anlayabiliriz???
  • Yan yana kullanacağın 2 ram kesinlikle dual kit olmalı.

Olmazsa çalışmaz, sorun çıkarır diyemeyiz, fakat sorun çıkarmazda diyemeyiz. Bu yüzden 512 liği satıp dual kit alırsan senin için en güzeli olur.
  • ekran kartı kesın calısır fakat ram ıcın bısey soyleyemem ama buyuk ıhtımallede bısey olcagını sanmıyorum uyum saglar yanı
  • hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.